Rulo pasta ya da yaş pasta yapmanın en güzel yolu pandispanya kullanmaktır. Ayrıca daha hafif lezzetler peşinde olanlar iki pandispanya arasında hoş bir dolgu kreması, bol meyve ve biraz pudra şekeri ile harika sonuçlar elde edebilirler. Bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli unsur kremanız yoğun ve tatlı ise ekşi meyveleri seçmeniz gerekir.
Kısa URL: https://ml.md/lc97715
Gönderme Tarihi: 26.Nis.2014
1,401 defa indirildi / yazdırıldı
Yaş pastalar; pandispanyaya (veya pişmiş çeşitli hamurlara) pasta kremi, çikolatalı krem, beyaz krem, pasta cilası ve bunun gibi yardımcı ve süsleyicilerden bazılarının ilavesiyle hazırlanırlar.
Yaş günü pastaları, nişan, düğün pastalarının yapımında da pandispanya hamurları kullanılır.