Kısa URL: https://ml.md/lc91916
Gönderme Tarihi: 03.Eyl.2013
1,669 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet büyük boy ekmek
100 gram pastırma
1 çorba kaşığı tereyağı
100 gram taze kaşar peyniri
1 sivribiber
1 domates
Pastırmaları irice doğrayıp içlerine rendelenmiş domatesi ve ince kıyılmış sivribiberi ekleyip karıştırın. Ekmeği keskin bir bıçakla üzerini derin olarak karelere kesin. Parmaklarınızla açıp pastırmalı karışımı içine paylaştırın. Tereyağını ve peyniri de aynı şekilde üzerlerine paylaştırıp 180 derecedeki fırında 15 dakika pişmeye bırakın. Daha sonra fırından alıp sıcak olarak ikram edin.
Fotoğraf "AyGölgesi" tarafından gönderildi. 10.10.2014
Kısa URL: https://ml.md/lc83189
Gönderme Tarihi: 13.Kas.2012
1,986 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet somon ekmeği
6 gram pastırma
100 gram kaşar peynir
50 gram tulum peyniri
3 dal maydanoz
3 dal dereotu
3 adet kurutulmuş domates
Büyük bir ekmeği çapraz şekillerde kesin ama tam dilimlemeyin ki ekmek parçalanmasın. Aralarında boşluklar oluşacak ki hazırlayacağınız pastırmalı karışımı içine yerleştirin. İçi için küp doğranmış pastırmaları, rendelenmiş kaşar peynirini ve tulum peynirini bir kabın içinde karıştırın. Üzerine dereotu ve maydanozu, son olarak kurutulmuş domatesi dilimleyip ekleyin. Bu peynirli pastırmalı karışımı kestiğiniz ekmeğin boşluklarına yerleştirin. 200 derecedeki fırında 10 dakika pişirip çıkartın ve sıcak bir şekilde servis yapın.
Fotoğraf "altın şeftali" tarafından gönderildi. 05.11.2014