|
|
PASTIRMALI MIHLAMA |
|
aytop
Aşçı
Kayıt: 09.12.2014
Mesajlar: 19 Şehir: Maltepe-Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc103557
Gönderme Tarihi: 10.Arl.2014
2,397 defa indirildi / yazdırıldı
|
THY Skylife
100 g mısır unu
50 g çeçil peyniri
50 g pastırma,
1 yemek kaşığı tereyağı
50 g et suyu
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Hazırlanışı
Orta boy bir tavada tereyağı eritilir ve mısır unu katılarak un kavrulur. Daha sonra et suyu ilave edilir ve karıştırmaya devam edilir. Mısır unu ve et suyu koyulaşınca peynir ve pastırma ilave edilir, karıştırılır. tuz ve karabiber ilave edilip beş dakika daha pişirilip sıcak olarak servis edilir.
|
|
PASTIRMALI MIHLAMA Tarifleri Amasya Yemekleri
|
|