Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Biftek Tarifleri > Patatesli Yahni (4 adet - 295,301 defa bakıldı)

Patatesli Yahni


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Patatesli Yahni

Ahmet Senyelli
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 14.07.2007
Mesajlar: 28
Kısa URL: https://ml.md/lc16347
Gönderme Tarihi: 14.Tem.2007
4,071 defa indirildi / yazdırıldı




8 Patates
750 gr. Kuşbaşı et
Salça
3 Soğan
2 Kaşık sade yağ
2 Domates ya da 1 çorba kaşığı salça
Tuz
Karabiber

Bir tencere içinde kuşbaşı doğranmış eti, ince çentilmiş soğan, yağda kavurunuz Kabukları çıkarılmış domates veya sulandırılmış salça eklenerek biraz daha kavurup, üzerine çıkacak kadar su koyup, kapağını kapatıtınız. Etler yumuşayıp pişince soyulup kuşbaşı doğranmış patatesleri koyup, tuz atarak, patatesler yumuşayıncaya kadar pişirip ateşten indiriniz.



Patatesli Yahni

satı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.11.2011
Mesajlar: 122
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc69746
Gönderme Tarihi: 08.Kas.2011
2,570 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr kuzu kuşbaşı
4 adet patates
4 adet kuru soğan
4 adet sivri biber
1 tatlı kaşığı toz şeker
2 tatlı kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz

Soğanları ortadan ikiye bölerek, uzunlamasına doğrayın. Tencerede tereyağını eritip, soğanları birkaç dakika kavurun. Tuz, karabiber ve şekeri ekleyip, soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun. Kuşbaşı etleri ekleyip, 5 dakika kadar da birlikte çevirin. 3 su bardağı su koyarak doğranmış patates ve yeşil biberleri ekleyin. 30 dakika daha kısık ateşte pişirin ve sıcak olarak servis yapın.



Patatesli Yahni

şivan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 14.12.2017
Mesajlar: 22
Şehir: Diyarbakır
Kısa URL: https://ml.md/lc130451
Gönderme Tarihi: 15.Arl.2017
915 defa indirildi / yazdırıldı




https://yemek.name

300 gram dana kuşbaşı
1 adet patates
1 adet havuç
20-25 adet arpacık soğan
1/2 demet maydanoz
Tane karabiber

Demir tencere kızdırılır.
İçine kuşbaşı etler ve arpacık soğanlar atılıp kavrulur.
Havuç, patates, maydanoz ilave edilir.
Üzerine bir parmak kadar su, tuz ve karabiber eklenip kapağı kapatıldıktan sonra 200 dereceye ısıtılmış fırına verilir. 1 saat pişirildikten sonra servis yapılır.



Patatesli Yahni

uhulet
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.12.2019
Mesajlar: 30
Şehir: Frankfurt
Kısa URL: https://ml.md/lc147624
Gönderme Tarihi: 01.Oca.2020
586 defa indirildi / yazdırıldı




500 gram kuzu kuşbaşı
200 gram arpacık soğan
4 adet patates
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 tatlı kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
6 diş sarımsak
Tuz
Karabiber

Tencereyi ocağa alın.
Zeytinyağını tencerede ısıtıp etleri ekleyin. Etler suyunu çekene kadar yüksek ateşte pişirin.
Ardından etin üzerini biraz geçecek şekilde su ekleyip orta ateşte pişmeye bırakın.
Sarımsak ve soğanların kabuklarını ayıklayın.
Et yumuşayınca salça, tuz, karabiber, soğan ve sarımsakları ilave edip karıştırın.
Tekrar üzerini biraz geçecek şekilde su ekleyip kışık ateşte pişirmeye devam edin.
Tereyağını da ekleyin.
Sarımsak ve soğan yumuşayınca sıcak olarak servis edin.







Patatesli Yahni Tarifleri Biftek Tarifleri



(4 adet Patatesli Yahni 295,301 defa bakıldı)

1 2 3 4

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort