Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Patlıcanlı Et Kapama (Denizli)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Patlıcanlı Kapama (Denizli)

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc110402
Gönderme Tarihi: 06.Ağu.2015
3,118 defa indirildi / yazdırıldı




Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Pirinç
Patlıcan
Et
Yeşil biber
Domates
Yağ
Kuru nane
Karabiber
Tuz

Patlıcanlar uzun uzun dilip kızartılır ve sonra tencereye sıralanır. Etler kavrulup, içine yeşilbiber ve domatesler ilave edilir. Üzerine karabiber ve nane eklenir karıştırılır. Daha sonra pirinç koyup üzeri patlıcan ile kapatılır. Sıcak olarak servis yapılır.



Patlıcanlı Et Kapama (Denizli)

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc110532
Gönderme Tarihi: 11.Ağu.2015
1,660 defa indirildi / yazdırıldı




Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

400 gr. Kuzu kuşbaşı et
2 tatlı kaşığı tereyağı
2 adet kuru soğan
7-8 diş sarımsak
2 adet çarliston biber
3 domates
5 patlıcan
1 fincan sıvı yağ

Kuzu kuşbaşı etleri yıkayıp süzün. Orta boy tencerede orta ısılı ateşte 5-6 dakika kavurun. Kavrulan etin üzerine sıvı yağ ve pirinç tanesi şeklinde doğranmış sarımsağı ekleyin 10 dakika daha kavurun.
Soğan, yeşil biber, soyulmuş domatesleri küp şeklinde doğrayın etin üzerine ilave edin. 10 dakika daha pişirin. Üzerine 1 bardak suyu katıp 10 dakika pişirip ocaktan alın.Patlıcanları alacalı soyup uzunlamasına dörde bölün.Kızan yağda yumuşayıncaya kadar kızartıp alın.Servis tabağına sebzeli et harcını yayın üzerini kızarmış patlıcanlarla kapatın.
Sıcak olarak servis yapılır. Yanında pilav, haşlanmış patates veya püre ikram edilebilir.







Patlıcanlı Et Kapama (Denizli) Tarifleri Afyonkarahisar Yemekleri



(2 adet Patlıcanlı Et Kapama (Denizli) 13,530 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort