Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Tagliatelle Tarifleri > Pesto Soslu Gnocchi (2 adet - 12,920 defa bakıldı)

Pesto Soslu Gnocchi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pesto Soslu Gnocchi

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc178118
Gönderme Tarihi: 08.Haz.2024
145 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

4 adet patates
1.5 su bardağı un
1 adet yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı tuz, karabiber
Pesto Sosu için:
1 demet taze fesleğen
1 fncan çam fıstığı
2 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
3 yemek kaşığı parmesan peyniri
3 yemek kaşığı krema

Öncelikle patatesleri kabuklarıyla birlikte haşlayın. Soğuyunca patatesleri soyun ve rendeleyin. Tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Üstüne yumurta sarısını ekleyip, tekrar karıştırın. Unu karışıma ilave edip, yoğurun. Hamur elinize yapışıyorsa biraz daha un ekleyebilirsiniz. Hamuru koyacağınız tezgahın üstüne biraz un dökün. Hamuru buraya alın ve üstüne tekrar az miktarda un ekleyin. Ardından hamuru küçük bir parça şeklinde kesin. Bu parçayı uzun bir sosis dilimi gibi açın ve eşit parçalarla hamuru kesmeye başlayın. Kestiğiniz hamur parçalarını çatalın arka kısmından yuvarlayarak hafif tırtıklı bir görünüme kavuşturun. Hazırladığınız gnocchi’leri kaynar suda haşlayın. Tel süzgeç yardımıyla çıkarın. Pesto sosu için; sarımsakları, çam fıstıklarını ve yıkayıp kuruttuğunuz fesleğenleri blenderdan geçirin. Sos halini almaya başladıktan sonra parmesan peynirini, kremayı ve zeytinyağını ekleyin. Tekrar karıştırın. Sos hazır. Gnocchi ile sosu buluşturabilirsiniz.



Pesto Soslu Gnocchi

feyyaz
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 30.08.2016
Mesajlar: 24
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc119266
Gönderme Tarihi: 30.Ağu.2016
3,588 defa indirildi / yazdırıldı




Gnocchi
Pesto sos
Parmesan peynir
10 gr tereyağı

Gnocchi leri haşlamadan önce tavada tereyağı ile kavurun. Dış kısımları hafif kahverengileştikten sonra makarna gibi haşlayın ve süzün. Unutmayın gnocchi makarnadan daha kısa sürede hazır olur bu yüzden 5 dk sonra arada bir yumuşaklığını kontrol edin. Bu aşamadan sonra ihtiyacınız olan şey pesto sos ve parmesan peynir. Gnocchi makarnadan daha narin olduğu için sos ile karıştırırken daha dikkatli olun ve parçalamamaya özen gösterin.







Pesto Soslu Gnocchi Tarifleri Tagliatelle Tarifleri



(2 adet Pesto Soslu Gnocchi 12,920 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort