Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Marul Tarifleri > Piliçli Taze Fasulye (2 adet - 94,949 defa bakıldı)

Piliçli Taze Fasulye


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


PİLİÇLİ TAZE FASULYE

dobra
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 07.02.2012
Mesajlar: 138
Şehir: Gaziantep
Kısa URL: https://ml.md/lc73043
Gönderme Tarihi: 26.Şub.2012
2,162 defa indirildi / yazdırıldı




350 gr kuşbaşı kesilmiş piliç eti
1 adet kuru soğan
1 kg ayşekadın fasulye
2 adet orta boy domates
1/4 paket margarin
Tavuk suyu ya da su
Tuz
Karabiber

Fasulyelerin kılçıklarını alıp, ikiye bölerek yıkayıp suyunu süzelim.
Kuru soğanları ince ince kıyıp, margarinde pembeleştirdikten sonra, piliç etlerini de ilave edip, 1-2 dakika daha kavuralım.
Suyunu süzdüğümüz fasulyeleri, tencereye ilave edip, birkaç dakika kavurduktan sonra, kabuklarını soyup kuşbaşı kestiğimiz domatesleri de tencereye ilave edelim.
1-2 dakika kavurduktan sonra, yeterince baharatını ve suyunu verip, ağzı kapalı olarak pişirelim.


Piliçli Taze Fasulye

müfredat
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 21.05.2010
Mesajlar: 27
Şehir: Gaziantep
Kısa URL: https://ml.md/lc51886
Gönderme Tarihi: 21.May.2010
2,506 defa indirildi / yazdırıldı




250 gram piliç eti (parça et)
Yarım kg taze fasulye
2 adet kuru soğan
2 adet domates
2 adet sivri biber
Yarım havuç
1 fincan pirinç
3-4 diş sarımsak
Yarım çay bardağı ayçiçek yağı
1 su bardağı su
Karabiber
Tuz

Ön hazırlık olarak fasulyeleri yıkayalım. Fasulyeleri, yarım cm eninde doğrayalım veya ince ince keselim. Soyup yıkadığımız soğanları ve havuçları küp şeklinde doğrayalım. Sivri biberleri halka şeklinde doğrayalım.
Parça piliç etini hafifçe tuzlayıp, karabiberleyerek, yağladığımız güvecin dibine döşeyelim. Üzerine sırasıyla fasulyeleri, soğanları ve havuçları yerleştirelim. En üste küp şeklinde doğradığınız domatesleri yerleştirelim. Yemeğimizin karabiberini ve tuzunu ayarladıktan sonra güvecin üzerini alüminyum folyo ile sıkıca kapatalım. Ağır ateşte yemeği pişirelim. Yemek piştikten sonra güveci yemeğin şeklini bozmadan geniş bir servis tabağının üzerine yerleştirelim. Güvecimizi soğutmadan mevsim salatası ile servis yapalım.






Piliçli Taze Fasulye Tarifleri Marul Tarifleri



(2 adet Piliçli Taze Fasulye 94,949 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort