|
Labneli Makarna |
|
fekeli
Aşçıbaşı
Kayıt: 24.03.2008
Mesajlar: 24 Şehir: Feke-Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc22783
Gönderme Tarihi: 24.Mar.2008
3,663 defa indirildi / yazdırıldı
|
Sinem Arabacı
bir paket makarna
2 bardak su
1 paket sana yağ
Pınar labne
225 gr makarnaya 2,25 l su kullanın suya bir yemek kaşığı tuz ekleyin makarnayı tencereye dökün 10-12 dk bekleyin ve ocağı kapatın makarnanın üstüne pınar labneyi dökün isterseniz pul biber ilede süsleyebilirsiniz
|
Pınar Labneli Makarna |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc59273
Gönderme Tarihi: 11.Oca.2011
8,422 defa indirildi / yazdırıldı
|
Gizem Çankaya
Pınar labne
spagetti
yoğurt
tuz
su
yağ
istediğiniz çeşit baharat
salça
Yüksek dereceli ocağa tencere koyun tencerenin yarısına kadar su ekleyin kaynamasını beklerken debir kapta istediğiniz baharatları karıştırın ve ocağa kısık ateşe koyun sonra salçaya biraz su ekleyip cıvık hale getirin onuda baharatlara ekletin karıştırın sonra bir kaba boşaltın ocaktaki kaynayan suya makarnaları kırıp boşaltın kapağını kapayın biraz sonra makarnaları süzgeçe dökün ocağa bir tencereye salça yağ ve tuz ekleyin eritin karıştırın makarnaları süzdükten sonra tencereye boşaltın eriyen salçalarla karıştırın iyice altını kısın 5 dk sonra altını kapayın tabağa boşaltın üstüne sosu dökün baharatı yani sonra pınar labne ve biraz yoğurt dökün.
|
Labneli Makarna |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc60601
Gönderme Tarihi: 21.Şub.2011
3,788 defa indirildi / yazdırıldı
|
Gizem Çakmak
1 paket makarna
1 paket pınar labne
1 adet et bulyon
bir tutam tuz
kaynamış su
1 kaşık şalça
Bir tencereye yağ döküp altını yakıyoruz makarnayı döküp kavuruyoruz suyu tuzu ve et bulyonu döküp kaynamaya bırakıyoruz. 10 dk sonra pınar labne ile karıştırıyoruz.salçayı eritiyoruz. Makarnayı tabaklara döküyoruz. Üzerinde salçayı gezdiriyoruz, makarnamız hazır.
|
Labneli Makarna |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc60614
Gönderme Tarihi: 21.Şub.2011
4,628 defa indirildi / yazdırıldı
|
Atay Bilecen
KELEBEK MAKARNA
LABNE PEYNİRİ
MAYDANOZ
KURU SOĞAN
KIRMIZI TOZ ACI BİBER
ZEYTİNYAĞI
TEREYAĞ
TUZ.KARABİBER
SALÇA DOMATES
BİR PAKET MAKARNA HAŞLANIR,
SOSU İÇİN: TAVAYA ZEYTİN YAĞI KONUR,BİR KURU SOĞAN RENDELENİR,SONRA YAĞDA BİR ÇEVRİM ÇEVRİLİR RENDELENDİĞİ İÇİN HEMEN PİŞER SOĞAN BU YÜZDEN KIZGIN YAĞA ATILMAZ ,
YAĞ TAVAYA KONUR VE SOĞANLAR HEMEN ARDINDAN TAVAYA ATILIR,ARDINDAN BİR YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI,BİR TATLI KAŞIĞI KIRMIZI TOZ BİBER TAVAYA KONUR VE SOS KIVAMA GELENE DEK PİŞİRİLİR SOSUN ÖZLÜ OLMASI İÇİN YARIM ÇAY BARDAĞI SU SALÇALI YAĞA KATILIR SOSUMUZ PİŞİNCE TUZ VE YARIM ÇAY KAŞIĞI KARABİBER VE TERE YAĞI ARZUYA GÖRE BEN BİR YEMEK KAŞIĞI KATIYORUM TERE YAĞI İLAVE EDİLER SONRA KENARDA HAŞLAYIP SÜZDÜĞÜMÜZ MAKARNALARIMIZI TENCEREYE ALIP BİR GÜZEL KARIŞTIRIYORUZ DAHA SONRA BİR PAKET LABNEMİZİ İNCE KIYILMIŞ MAYDANOZUMUZU İLAVE EDİP ATAEŞTEN ALIYOR VE YİNE LABNEYLE SERVİS YAPIYORUZ.
|
|