Kısa URL: https://ml.md/lc76134
Gönderme Tarihi: 28.May.2012
1,957 defa indirildi / yazdırıldı
2 adet muz
2 paket kakaolu bisküvi
1 paket vanilya
1 adet limon kabuğu rendesi
1 litre süt
3 çorba kaşığı un
7 çorba kaşığı toz şeker şeker
1 Yemek Kaşığı Sana Hamurişi
Yumurta un şeker süt ve vanilya soğuk sütün içine atılarak karıştırılır margarine katılır ve pişirilir pişirdikten sonra limon kabuğu rendesi ilave edilir üzerine naylon yayılmış bir tepsi üzerine sütle ısıtılmış bisküviler 3sütuna alt alta beş ya da yedi sıra dizilir hazırlanan krema bisküvilerin üzerine sürülür 2. kat aynı şekilde dizilir 3. kat da aynı şekilde dizildikten sonra orta sütunu oluşturan bisküvilerin üzerine muzlar dizilir. naylonun yardımı ile sağ ve sol sütunu oluşturan bisküvilerin piramit şeklinde birleştirilir naylon açılıp yüzeye de krema sürülür naylon tekrar kapatılır ve pasta buzdolabında donmak üzere bekletilir.
Kısa URL: https://ml.md/lc85430
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2013
2,027 defa indirildi / yazdırıldı
150 Gr Sana Klasik
3 Yemek Kaşığı hindistan cevizi
0,5 Su Bardağı ceviz
0,5 Su Bardağı incir
150 gr Sana Yağı
4 Yemek Kaşığı kakao
500 gr pötibör bisküvi
0,5 Su Bardağı kayısı
Sana yağını eritip süt ve kakao ile karıştırın. Bisküvileri kırıp yemişlerle beraber sütlü karışıma ekleyin. karışımı streç'e sarın. Piramit şekli verin. Pastayı buzlukta 3 saat bekletin. Donunca hindistan cevizi serpip servis edin.