Lahananın beyaz yerlerini ayırın. Sert kısımlarını çıkarın. Çok ince olmak şartıyla kıyın. İki su yıkayarak elle hafifçe ovun. Bir bardağın içine bir portakal, yarım limon suyunu sıkarak, zeytinyağı ve tuz ilave edin. Karıştırarak lahananın üzerine gezdirin. Siyah zeytinle süsleyerek servis yapını.
Kısa URL: https://ml.md/lc113151
Gönderme Tarihi: 03.Arl.2015
1,404 defa indirildi / yazdırıldı
Yarım lahana
3 adet portakal
1 çay bardağı yoğurt
1/2 demet maydanoz
Tuz
Karabiber
Lahanayı ince kıyıp bir adet portakalın suyu, tuz ve karabiberle eze eze karıştırın. İkinci portakalı dilimleyip iç kabuklarını soyun. Lahanayı servis tabağına alın. Üzerine portakalları yerleştirin. Yoğurt, bir adet portakalın suyu, karabiber, kıyılmış maydanoz ve tuzu karıştırıp salatanın üzerine gezdirin.