Kakaolu puding ve iki buçuk su bardağı sütü tencereye alalım. Tahta bir kaşıkla muhallebi kıvamına gelene dek sürekli karıştır alım. Kupların içme dörde bölünmüş petibör bisküvileri yerleştirelim. 2 çorba kaşığı puding ekleyelim. Krem şantiyi 1 su bardağı soğuk sütü mikserle çırpalım. Pudinglerin üzerine de krem şanti koyup buzdolabında 1-2 saat kadar dinlendirelim. Çikolatalı gofret ile süsleyip soğuk servis yapalım.
1 poşet Dr. Oetker Bitter Çikolatalı Puding
2,5 su bardağı süt
0,5 çay bardağı süt
1,5 tatlı kaşığı çözünebilir kahve
1,5 yemek kaşığı toz şeker
6 adet kedidili bisküvi
40 g rendelenmiş bitter çikolata
Sütü tencereye boşaltın ve üzerine puding poşetini ilave edin. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak 10 dakika soğutun.
Yarım çay bardağı sütü derin bir kaseye boşaltın, üzerine kahve ve şekeri ilave edip eriyinceye kadar karıştırın. Kedidili bisküvileri ikiye bölüp süte batırın. Pudingi, aralara ıslatılmış bisküvi ve çikolata rendesi koyarak kuplara doldurun.
Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1-2 saat bekletin.