Kısa URL: https://ml.md/lc20243
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2007
2,580 defa indirildi / yazdırıldı
1 paket makarna
1 çay bardağı konserve bezelye
1 adet havuç
2 adet taze soğan
4 çorba kaşığı ayçiçek yağı
Tuz
Tavaya yağ konur. İnce doğranmış havuç atılır. Havuç yumuşayınca ince kıyılmış soğan ve bezelye katılır. Tuz eklenir. Diğer tarafta makarna bilindiği gibi haşlanır, süzülür. Havuçlu karışımla birleştirilip, karıştırılır.
Kısa URL: https://ml.md/lc93740
Gönderme Tarihi: 13.Kas.2013
3,585 defa indirildi / yazdırıldı
1 paket fiyonk makarna
1 tatlı kaşığı tuz
Biraz sıvı yağ
Dilediğiniz renkte gıda boyası
3 ayrı tencerede suyu kaynatıyoruz kaynattığımız sulara tuz, gıda boyalarımız ve sıvıyağ ilavesi yapıp makarnalarımızı ayrı ayrı renklendirdiğimiz kaynattığımız suda haşlayıp süzüyoruz.Soğuduktan sonra ister ketçapla ister salçalı sos üstüne döküp yiyebilirsiniz.
Fotoğraf "Göksen" tarafından gönderildi. 31.05.2015