Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Akıtma Tarifleri > Rol Ekmeği (2 adet - 57,340 defa bakıldı)

Rol Ekmeği


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Rol Ekmeği

zatinur
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.10.2011
Mesajlar: 108
Şehir: Kastamonu
Kısa URL: https://ml.md/lc69360
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2011
6,506 defa indirildi / yazdırıldı




4 su bardağı un
3 çorba kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı mahlep
2 su bardağı ılık süt
1 kahve fincanı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 paket toz kuru maya

Un, şeker, tuz ve mahlebi karıştırın ve ortasını havuz gibi açın. Ilık sütü, sıvı yağı, yumurtayı ve mayayı ilave ederek yumuşak kıvamlı bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini örterek bir saat mayalandırın. Kabardıktan sonra biraz yoğurup hamurdan parçalar kopartarak elinizde yuvarlayın. Tepsiye dizip 200 derece fırında pişirin.


Roll Ekmeği

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc159770
Gönderme Tarihi: 01.Eyl.2021
409 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.milliyet.com.tr

250 gram un
1 çay kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
1 adet yumurta
10 gram maya
Yarım su bardağı su
Tuz

Unu eleyip ortasını havuz şeklinde açın. Ortasına maya ve suyu ekleyin. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. 15 dakika dinlendirin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın. Avucunuzun içinde yuvarlayın. Yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Hamurun mayalanması için 15-20 dakika bekletin. 200 derece fırında 15 dakika pişirin.







Rol Ekmeği Tarifleri Akıtma Tarifleri



(2 adet Rol Ekmeği 57,340 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort