|
|
SAÇ KAVURMA (Bayburt) |
|
acara
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 04.07.2005
Mesajlar: 143 Şehir: Mordoğan |
Kısa URL: https://ml.md/lc39993
Gönderme Tarihi: 26.Ağu.2009
5,496 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMELER
250 gr. İnce kıyılmış iç yağı
1 kilo ince kıyılmış kuşbaşı
3 adet domates
5 adet ince kıyılmış çarliston biber
tuz,karabiber
YAPILIŞI
Sacda kıyılmış iç yağını kavurun. Etleri ilave edin. Etler kendi sularını salıp çekinceye kadar kavurun. Yarım su bardağı su ekleyip etler suyunu çekene kadar çok kısık ateşte pişirin. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Doğranmış domatesleri çarliston biberleri,kuru soğanları etlere ilave edin. 10-15 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Fotoğraf "geri zekariye" tarafından gönderildi. 17.06.2020
|
|
SAÇ KAVURMA (Bayburt) Tarifleri Karadeniz Yemekleri
|
|