Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Mantı Tarifleri > Sakallı Sandviç (6 adet - 17,788 defa bakıldı)

Sakallı Sandviç


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Sakallı Sandviç

alabastar
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.05.2017
Mesajlar: 36
Şehir: Tunceli
Kısa URL: https://ml.md/lc125149
Gönderme Tarihi: 08.May.2017
874 defa indirildi / yazdırıldı




1,5 su bardağı ılık su
1 çay bardağı eritilmiş margarin
1/2 yemek kaşığı maya
1/2 yemek kaşığı şeker
1/2 tatlı kaşığı tuz Un
İç İçin:
250 gr kaşar
6 dal maydanoz

İç malzemesi hariç bütün malzemelerleri karıştırıp yumuşak bir hamur elde edelim.
Yarım saat ılık ortamda mayalanmaya bırakalım.
Mayalanan hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler yapıp yağlı tepsiye dizip 180 derecede pişirelim.
Pişen sandviçleri kapormadan ikiye bölelim.
Arasına rendelenen kaşar ince kıyılmış maydanozla karıştırılıp konulur.
Sıcakken servise sunulur.


Sakallı Sandviç

horanta
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 31.08.2020
Mesajlar: 27
Şehir: Niğde
Kısa URL: https://ml.md/lc152861
Gönderme Tarihi: 07.Eyl.2020
507 defa indirildi / yazdırıldı




https://acunn.com

5 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı ılık su
1 paket yaşmaya
1 yemek kaşığı tozşeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet yumurta
6,5 su bardağı un

Hamur için; ılık sütü, kuru maya ve şekeri koyup karıştıralım.Sonra, sıvı yağ, yoğurt, tuz, şeker ve yumurtayı ekleyelim. Yavaş yavaş un ekleyip yumuşak bir hamur elde edelim.1 saat kadar üzerini örtüp, dinlendirelim. Hamur mayalanınca, ceviz büyüklüğünde toplar yapıp fırın tepsinize dizelim.Tepsidede 10 dakika mayalandıralım.Yumurta sarısı ve suyu çırpıp fırça ile hamur toplarının üzerine sürelim. 180’C fırında 20 dakika kadar pişirelim.
Pişen sandviçleri soğumaya bırakalım.Bir kasede krem peynir ve beyaz peyniri karıştıralım. Ayrı bir kasede de maydanoz ve rendelenmiş kaşar peynirini karıştıralım.
Sandviçleri enlemesine ortadan ikiye bölüp, arasına beyaz peynirli karışımdan bolca sürelim ve son olarak uçlarını maydanozlu kaşar peynirinden sıkıştıralım.



Sakallı Sandviç

OlurMuOlur
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.07.2020
Mesajlar: 2211
Şehir: Sincan
Kısa URL: https://ml.md/lc153667
Gönderme Tarihi: 23.Ekm.2020
312 defa indirildi / yazdırıldı




1 su bardağı ılık süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 adet yumurta
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı kuru maya
4-5 su bardağı un
Labne peyniri
Beyaz peynir
Maydanoz
Kaşar rendesi

Mayayı ılık sütte eritin.
İçine yoğurt, sıvı yağ, yumurta, toz şeker ve tuzu ekleyin ve karıştırın.
Azar azar unu ilave ederek yoğurmaya başlayın.
Yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Ardından hamuru nemli bir örtüyle örtüp yarım saat kadar mayalandırın.
Hamurdan küçük bezeler yapıp fırın tepsisine dizin.
15 dakika kadar da tepsi de mayalandırın.
Ardından çırptığınız yumurta sarısını üzerine sürün.
Fırını 200 derecede ısıtıp tepsiyi fırına verin ve ekmekleri kızarana kadar pişirin.
Bu esnada labne ile beyaz peyniri karıştırın.
Maydanozu ince ince doğrayın.
Kaşarı rendeleyin.
Ekmekleri fırından çıkarıp ılınmasını bekleyin.
Ilınan ekmeklerin arasına peyniri sürün.
Ekmeğin açık kenarını maydanoza ya da kaşar rendesine batırın.
Sakallı sandviçiniz hazır.



Sakallı Sandviç

eberli
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 18.12.2020
Mesajlar: 37
Şehir: Afyonkarahisar
Kısa URL: https://ml.md/lc154931
Gönderme Tarihi: 21.Arl.2020
409 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.sabah.com.tr

1 su bardağı ılık süt
1 su bardağı ılık su
1 paket yaş maya
4 çorba kaşığı şeker
2 çay kaşığı tuz
1 yumurta akı (sarısı üzerine)
1 su bardağı sıvı yağ
Aldığı kadar un
İçi için:
Sürülebilir dilediğiniz bir peynir
Üzeri için:
Kaşar peyniri
Maydanoz

İrmiği su, süt, maya ve şeker ile karıştırıp 10 dakika bekletiyoruz. Diğer malzemeleri ekleyip yoğuruyoruz. Ele yapişmayacak kıvama geldiginde mayalanması için bekletiyoruz. Mayalandıktan sonra ceviz büyüklüğünde parçaları koparıp yuvarlıyoruz. 180 derecelik fırında 20 dakika pişiriyoruz. Soğuyunca iç malzemesini arasına koyup kaşar peyniri ya da maydanoza buluyoruz.



Sakallı Sandviç

gülcü
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.01.2021
Mesajlar: 33
Şehir: Isparta
Kısa URL: https://ml.md/lc155440
Gönderme Tarihi: 13.Oca.2021
443 defa indirildi / yazdırıldı




Hamur için:
1 su bardağı ılık süt
1.5 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı kuru maya
4 su bardağı un + ½ su bardağı yoğurmak için
Tuz
½ su bardağı sıvı yağ
½ su bardağı yoğurt
1 adet yumurta
İçi için:
6 yemek kaşığı krem peynir
150 gr. rende beyaz peynir
Üzeri için:
1 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı su
Uçları için:
½ bağ maydanoz – ince kıyılmış
1 su bardağı taze kaşar peyniri – rende

Hamur için; sütü bir kapta ılıtın, bir kaseye kuru maya, ve şekeri koyup ılık sütü üzerine dökün ve 5-6 dakika mayanın aktive olmasını bekleyin.
Ayrı bir kaba un, sıvı yağ, yoğurt ve yumurtayı ekleyin üzerine mayalı karışımı dökün ve çatalla karıştırın yavaşça kenarlardan tuz ilave edin. pürüzsüz bir hale gelinceye kadar yoğurun. Aynı kaba yaklaşık 1 yemek kaşığı kadar zeytin yağı döküp yayın hamuru içine koyun ve streçle iyice kapatıp 30 dakika mayalandırın.
Hamur mayalanınca yoğurarak havasını alın ve ceviz büyüklüğünde toplar yapıp fırın tepsinize dizin tekrar üzerini streçleyin ve 10 dakika kadar mayalandırın.
Hamur mayalanınca bir kasede yumurta sarısı ve suyu çırğıp fırça yardımı ile hamur toplarının üzerine sürün. 180 derce önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakik pişirin.
Pişen sandviçleri soğumaya bırakın.
Bir kasede krem peynir ve beyaz peyniri karıştırın.
Ayrı bir kasede de maydanoz ve kaşar peynirini karıştırın.
Soğuyan sandviçleri enlemesine ortadan ikiye bölün arsına beyaz peynirli karışlımdan bolca sürün ve son olarak uçlarını maydanozlu kaşar peyniri ile kaplayın.



Sakallı Sandviç

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc161886
Gönderme Tarihi: 17.Arl.2021
238 defa indirildi / yazdırıldı




Hamuru İçin:
1 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 adet yumurta beyazı(sarısı üstüne)
1 paket instant maya
¼ su bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı toz şeker
5-6 su bardağı un (aldığı kadar)
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
1 adet yumurta sarısı
2 yemek kaşığı süt
İç harcı için:
200 gram krem peynir
½ su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
½ demet maydanoz (ya da dereotu)

Hamuru için; un ve tuz hariç tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve şeker eriyene kadar karıştırın.
Yavaş yavaş unu ekleyerek yoğurmaya başlayın. Hamur kıvam almaya başladığında un eklemeyi bırakın. Unlanmış mutfak tezgahı üzerine aldığınız hamuru, mayanın aktive olması için bastırarak özleşene kadar yoğurun.
Kulak memesi kıvamında ele yapışmayan bir hamur elde ettiğiniz zaman üzerine temiz bir mutfak beziyle ya da streç filmle kapatın. Hazırladığınız hamuru oda ısısında 30 dakika kadar dinlendirin.
Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp tezgah üzerinde yuvarlayın, kenar kısımlarını hafifçe uzatıp şekil verin.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisi üzerine aralıklı olarak yerleştirin.
Yumurta sarısını sütle çırptıktan sonra hamurların üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 30 dakika kadar pişirin.
Fırından çıkan poğaçaları kısa bir süre dinlendirdikten sonra orta kısımlarından uzunlamasına kesin.
İç harcı hazırlamak için; labne peynirini küçük bir kapta karıştırın. Maydanozu incecik kıyın. Uzun ince parçalar halinde rendelenmiş kaşar peynirini bir tabağa alın. Poğaçaların içini yaklaşık 1 tatlı kaşığı kadar labne peyniriyle doldurun ve ağzını da hafifçe peynire bulayın.
Labneli iç harçla doldurduğunuz poğaçaları rendelenmiş kaşar peynirine ve kıyılmış maydanoza batırın.







Sakallı Sandviç Tarifleri Mantı Tarifleri



(6 adet Sakallı Sandviç 17,788 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort