Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kara Lahana Tarifleri > Salamlı patates (2 adet - 111,052 defa bakıldı)

Salamlı patates


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Salamlı patates

neri
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 31.07.2007
Mesajlar: 20
Kısa URL: https://ml.md/lc16804
Gönderme Tarihi: 31.Tem.2007
2,299 defa indirildi / yazdırıldı




4 kişilik Gerekli malzeme
4 iri patates
4 dilim salam
1 kase mantar,
2 pırasa
4 çorba kaşığı et suyu
4 çorba kaşığı kaşar peyniri
8 çorba kaşığı krema
2 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı eritilmiş tereyağı
Tuz, karabiler

Patatesleri yıkayın ve tuzlu suda yarım saat haşlayın. Patatesler iyice soğuduğunda ortadan ikiye kesin. Kaşıkla içlerini çıkarıp ayrı bir tabağa alın ve içleri küçük kup şeklinde doğrayın. Pırasaları ayıklavıp yıkayın ve ince ince doğrayın. Tavaya koyup 1 kaşık zeytinyağı, 4 çoroba kaşığı et suyu ve bir tutam tuz ekleyip kısık ateşte pîşirin, iri doğranmış 1 kase mantarı ilave ettikten sonra yüksek ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Bir kaşık zeytinyağı ile küp küp doğradığınız patates içlerini ekleyip birkaç kez karıştırdıktan sonra ateşten indirin. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Hafifçe yağlanmış tepsiye patatesleri dizin, Her birinin içine fırçayla eritilmiş tereyağı sürün. Peynirin yarısını patateslerin içine paylaştırın. Üzerlerini salam dilimleriyle kapatın, ardından mantarpatatesi ve kremayı ilave edin. Karabiberle tatlandırıp fırına vererek 15 dakika pişirin. Patates sepetlerinin üzerine artan peyniri serpip fırın ayarını 220 dereceye yükselterek üzerleri kızarana kadar pişirip sıcak olarak servis yapın.


FIRINDA SALAMLI PATATES

Kuzucuk
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 03.12.2006
Mesajlar: 21
Şehir: Kuzguncuk
Kısa URL: https://ml.md/lc26619
Gönderme Tarihi: 17.Ağu.2008
2,463 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemesi:
1/2 kg. haşlanmış patates,
100 gr. doğranmış ve kızartılmış salam,
1 kutu mantar konservesi,
2 yemek kaşığı süt,
75 gr. peynir rendesi,
25 gr. kavrulmuş ve ufalanmış ekmek içi

Hazırlanışı:
önce fırınınızı ısıtın. Patatesleri dilimleyip yarısını yağlanmış bir kaba dizin. Üstüne salamı yerleştirin. Mantarlarla sütü karıştırıp üstüne dökün. Geri kalan patatesleri üstüne dizip en üste peynir rendesi ile ufalanmış ekmek içlerini serpin. Fırının orta katında 15 dakika kadar pişirin.






Salamlı patates Tarifleri Kara Lahana Tarifleri



(2 adet Salamlı patates 111,052 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort