|
Samosa |
|
gulsimsir
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 13.01.2006
Mesajlar: 180
|
Kısa URL: https://ml.md/lc1050
Gönderme Tarihi: 05.Şub.2006
5,058 defa indirildi / yazdırıldı
|
Un, kekik tohumu ve tuz bir kapta harmanlanır. Azar azar su eklenip yoğrulur. Üzerine nemli bir bez örtülüp 20 dakika bekletilir. İç malzeme için sıvıyağ tavada ısıtılır. Kimyon ve kişniş tohumları;zerdeçal, kırmızı tozbiber; kıyılmış sivribiber ve maydanoz; haşlanmış bezelye ile patates püresi eklenip karıştırılarak pişirilir. Hamur rulo haline getirilip 1 cm kalınlığında dilimlenir. Her parça merdaneyle ince açılır ve ortadan ikiye kesilir. Hamurlara külah şekli verilir. İçlerine hazırlanan malzeme paylaştırılır. Kızgın sıvıyağda kızartılır. Sıcak olarak servis yapılır.
|
Samoosa |
|
Ayfer Yordem Sahin
Aşçıbaşı
Kayıt: 28.12.2007
Mesajlar: 27 Şehir: Amsterdam |
Kısa URL: https://ml.md/lc20276
Gönderme Tarihi: 28.Arl.2007
4,801 defa indirildi / yazdırıldı
|
(Hindistan usulü sigara boregi)
90 gram bezelye (dondurucudan cikarilmis da olabilir)
16 gr kisnis tohumu
4 adet yufka
3 dis sarmisak
2,5 cay kasigi kimyon
2 cay kasigi zencefil
2 cay kasigi limon
2 adet patates
yarim cay kasigi karabiber
1 cay kasigi kirmizi toz biber
1 adet soğan
Yarim cay kasigi zerdecal tozu
Çeyrek karnabahar
Tuz
Karnabahari ve bezelyeyi kaynarsuda 5 dakika bekletin, diger butun malzemeleri kucuk dograyin bir kapda karistirin, karnibahar ve bezelyeleri de ekleyin. Butun baharatlari ekleyin ve yufkaya isterseniz sigara seklinde isterseniz bohca seklinde sararak kizartin.
Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 13.06.2023
|
Samosa (Hindistan) |
|
Saadet
Türkçe Admin
Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc39219
Gönderme Tarihi: 12.Ağu.2009
4,334 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.lezzetsirri.com
hamur için:
1/2 kg. un
4 çorba kaşığı süt
1,5 çorba kaşığı sıvıyağ
su
tuz
İç için:
2 orta boy patates
1/2 su bardağı donmuş bezelye
1/4 su bardağı kuru üzüm
1/2 demet taze kişniş veya 1 çorba kaşığı kişniş
2 çorba kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı toz acı kırmızı biber
1/4 tatlı kaşığı tarçın
1/4 tatlı kaşığı dövülmüş karanfil
karabiber
kızartmak için sıvıyağ
Unu derin bir kaba koyun. Tuzunu ekleyip, sütü ve aldığı kadar suyu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Üstünü örterek bir kenara dinlenmeye bırakın.
Patatesleri haşlayıp soğuyunca ince ince kıyın. Bezelyeleri ezmeden bir parça haşlayıp süzün. Taze kişnişi kıyın Patatesleri; bezelye, kuru üzüm, karanfil, taze kıyılmış kişniş, limon suyu, kimyon, acı biber ve tarçın ile karıştırın. Tuzu karabiberi ekleyin ve bir kenara bırakın. Hamurdan cevizden biraz büyük parçalar kopararak, çok az unladığınız hamur tahtasında oklava ile 2 mm. kalınlığında 15 cm. çapında yuvarlaklar halinde açın. Arzu ederseniz hamuru avucunuzun içinde de genişletebilirsiniz. Her parçanın bir tarafına hemen hemen 1 çorba kaşığı tepeleme iç koyarak, diğer yarısı üzerine yarım ay şeklinde kapatın. Çatalı kıyılarına bastırarak hamurun iki ucunun iyice yapışmasını sağlayın. Derin bir tavada kızdırdığınız bol yağda, ikişer üçer çevirerek, Samosa'ların iki tarafları altınımsı kahverengi oluncaya kadar kızartın. Kağıt peçetenin üzerine çıkarıp fazla yağını alın. Yanında kimyonlu Raita ile sıcak sıcak servis yapın.
Dilerseniz, hamur yerine hazır börek yufkası kullanarak, Samosaları iri muska böreği gibi hazırlayabilirsiniz.
ML® Hint Böreği için tıklayın
Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 10.05.2023
|
Sebzeli Samosas (Hindistan) |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc29061
Gönderme Tarihi: 26.Ekm.2008
3,967 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet yufka
3 adet patates
75 gr. Haşlanmış bezelye
50 gr. Mısır
1/2 su bardağı sıvı Sana
1 çay kaşığı çekilmiş kişniş
1 çay kaşığı kimyon
1 adet kuru soğan
2 adet acı sivri biber
10 adet taze kişniş yaprağı
10 demet taze nane
1 adet limon suyu
Tuz
Patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyduktan sonra püre yapınız.
2 Adet yufkayı üst üste koyup, şeritler halinde kesiniz (Muska böreği gibi)
Kişniş yapraklarını ve taze naneyi ayıklayıp, kıyınız.
Derin bir köşede rendelenmiş patates ve geri kalan tüm malzemeyi koyup, karıştırınız.
Limonun suyunu sıkıp, ekleyiniz.
Acı sivribiberleri ince kıyıp ilave ediniz.
En son tuz ile tatlandırınız.
Yufkaları bir fırça yardımı ile sıvı Sana ile yağlayınız.
Hazırladığınız içi koyup, yufkaları muska şeklinde sarınız. Yağlanmış tepsiye diziniz.
Üzerlerine tekrar Sıvı Sana sürünüz.
Daha önce 180 ºC ısıttığınız fırında 10-15 dakika üzerleri kızarana kadar pişiriniz.
Sıcak olarak servis ediniz.
ML® Samola için tıklayın
|
Samosa |
|
Bezik
Aşçıbaşı
Kayıt: 19.11.2010
Mesajlar: 20 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc57603
Gönderme Tarihi: 19.Kas.2010
3,777 defa indirildi / yazdırıldı
|
Hamuru için;
1/2 kg un
1 yemek kaşığı kekik tohumu
1 su bardağı su
Tuz
Harç için;
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
1 çay kaşığı tane kimyon
1 çay kaşığı tane kişniş
1 tatlı kaşığı toz zerdeçal
1 tatlı kaşığı toz kişniş
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
3 haşlanmış patates
1/2 su bardağı haşlanmış bezelye
1 sivri biber
3 dal maydanoz
Tuz
Kızartmak için;
Ayçiçeği yağı
Hamur için; yarım kg un, kekik tohumu, su ve tuzu iyice karıştırın. Gerekirse un ekleyin.
Patateslerin kabuğunu soyup püre haline getirin. Bir tavada ayçiçeği yağını ısıtın. Tane kimyon ve kişnişi ekleyip karıştırın. Kalan baharatların hepsini ve tuzu ilave edin. 2 dakika daha karıştırıp püre haline getirdiğiniz patatesi, bezelyeleri, ince kıyılmış sivribiber ve maydanozu ekleyip iyice karıştırın ve ocaktan alın.
Hamuru merdaneyle büyük bir kare şeklinde açın ve 5 cm eninde uzun şeritler kesin. Şeritlerin uç taraflarına Ter yemek kaşığı harçtan paylaştırıp, üçgen şeklinde sarıp kapatın. Kızgın ayçiçeği yağında kızartıp servis yapın.
Fotoğraf "çok şey bilen adam" tarafından gönderildi. 30.06.2020
|
Samosa |
|
oya tunç
Aşçıbaşı
Kayıt: 18.08.2015
Mesajlar: 23 Şehir: Erzurum |
Kısa URL: https://ml.md/lc112429
Gönderme Tarihi: 02.Kas.2015
2,694 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet patates
1/2 çay kaşığı kimyon
1 adet soğan
1 adet acı biber
1/2 su bardağı bezelye
1/4 çay kaşığı garam masala
1/2 çay kaşığı kişniş tohumu
1 çay kaşığı limon suyu
2 adet yufka
1 yemek kaşığı taze kişniş
250 gr. margarin
1 tutam tuz
Patatesleri 20-30 dakika arası haşlayın.
Suyunu süzüp çatal ile ezin. 2 yemek kaşığı yağı kızdırıp soğanları, kimyonu, kişniş tohumunu, bezelyeyi ve tuzu ekleyin. Patatesi, garam masalayı, limon suyunu ve taze kişnişi ekleyip karıştırın.
Yufkaları muska böreği sarıyormuş gibi şerit halinde kesin ve kenarına patatesli bezelyeli harcından 1-2 kaşık koyun.
Muska gibi sarıp kenarlarını çok az su ile yapıştırın. Kalan sana yağını kızdırıp muskaları içine atıp rengi altın sarısı olana kadar pişirip servis edin.
|
Samosas |
|
hünerli kız
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 06.11.2012
Mesajlar: 85 Şehir: Artvin |
Kısa URL: https://ml.md/lc103424
Gönderme Tarihi: 04.Arl.2014
2,500 defa indirildi / yazdırıldı
|
200 gr margarin
2 adet yufka
3 büyük boy patates
75 gr haslanmıs bezelye
50 gr mısır
1 çay kasığı çekılmiş kişniş
1 adet soğan
2 adet sivri biber
10 dal taze nane
1 adet limon suyu
1 çay kasığı tuz
Patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyduktan sonra püre yapınız. 2 Adet yufkayı üst üste koyup, muska böreği gibi şeritler halinde kesiniz. Kişniş yapraklarını ve taze naneyi ayıklayıp, kıyınız. Derin bir köşede rendelenmiş patates ve geri kalan tüm malzemeyi koyup, karıştırınız. Limonun suyunu sıkıp, ekleyiniz. Acı sivribiberleri ince kıyıp ilave ediniz. En son tuz ile tatlandırınız. Yufkaları bir fırça yardımı ile ertılmis margarinle yağlayınız. Hazırladığınız içi koyup, yufkaları muska şeklinde sarınız. sana yağı ile Yağlanmış tepsiye diziniz. Üzerlerine tekrar ertilmiş margarin sürünüz. Daha önce 180 ºC ısıttığınız fırında 10-15 dakika üzerleri kızarana kadar pişiriniz. Sıcak olarak servis ediniz.
Fotoğraf "piyango" tarafından gönderildi. 02.01.2018
|
Samosa |
|
onbaşı
Aşçıbaşı
Kayıt: 17.06.2016
Mesajlar: 26 Şehir: Isparta |
Kısa URL: https://ml.md/lc117656
Gönderme Tarihi: 18.Haz.2016
2,007 defa indirildi / yazdırıldı
|
Aynur Akdemir
1 kahve fincanı sıvı yağ
1 çay kaşığı tane kimyon
1 çay kaşığı tane kişniş
1 tatlı kaşığı toz zerdeçal
1 tatlı kaşığı toz kişniş
1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
1 kase haşlanmış ve ezilmiş patates
½ kase haşlanmış bezelye
1 adet sivribiber
1 tatlı kaşığı ince kıyılmış maydanoz
Tuz
Kızartmak için sıvı yağ
Hamur için:
½ kg un
1 çorba kaşığı kekik tohumu
Yeterince su
Tuz
Hamur için yarım kg unu, 1 çorba kaşığı kekik tohumunu, yeterince su ve tuzla karıştırın. Yumuşak bir hamur elde edene dek yoğurun. İç malzemeyi hazırlayın. 1 kahve fincanı sıvı yağ kızdırın. Tane kimyon ve kişnişi ilave edin. 1-2 kez çevirin. Ardından diğer baharatları ve tuzu ilave edin. 1 dakika sonra lapa haline getirdiğiniz patatesi bezelyeleri, ince kıyılmış sivri biberi ve maydanozu ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra tencereyi ateşin üzerinden indirin. Hamuru rulo şekline getirin, 1 parmak kalınlığında açın. Ruloların her birini 1 cm kalınlığında kesin. Yuvarlağı ortadan ikiye kesin. Her bir parçayı huni şeklinde sarın. Hunilerin içine hazırladığınız harçtan koyun. Ağız kısmını sıkıca kapatın. Kızdırılmış sıvı yağda pişirin.
|
Samosa |
|
yavaş yavaş
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 05.05.2017
Mesajlar: 38 Şehir: Muğla |
Kısa URL: https://ml.md/lc125122
Gönderme Tarihi: 07.May.2017
1,749 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet kabak
1 adet sarı dolmalık biber
1 adet havuç
4 arpacık soğan
2 yemek kaşığı yağ
4 adet arpacık soğan
2 gr. toz köri
2 gr. pul biber
10 gr. haşlanmış mısır
20 gr. tavuk suyu
3 adet yufka
Kızartmak için yeterince sıvı yağı
Kabak, havuç, biber ve soğanı çok minik küpler halinde doğrayın.
2 yemek kaşığı yağda tavada kızdırıp, sırası ile soğan, havuç, biber ve kabağı 1-2 dakika aralıklarla ekleyin. Tavuk suyu ekleyin ve suyunu çekmesini bekleyin.
İçine köri, mısır ve pul biberi ekleyip, soğuması için kenara alın.
Yufkaları 4 parmak genişliğinde şeritler halinde kesip, bir ucuna sebzeli içten koyun ve her defasında çapraz tarafa yatırarak muska şeklinde üçgen börekler elde edin.(Dilerseniz sigara böreği şeklinde de sarabilirsiniz)
Sıvı yağda kızartın. Chilli sos ile servis yapın.
|
Samosa |
|
ay ışığı
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 16.06.2016
Mesajlar: 1752 Şehir: Samsun |
Kısa URL: https://ml.md/lc145792
Gönderme Tarihi: 21.Eyl.2019
867 defa indirildi / yazdırıldı
|
Hamuru için:
500 gram un
1 yemek kaşığı hardal tohumu
1,5 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
İç harcı için:
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı kimyon tohumu
1 tatlı kaşığı toz zerdeçal
1 tatlı kaşığı toz kişniş
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
3 adet patates
Yarım su bardağı haşlanmış bezelye
3 dal taze kişniş
Kızartmak için:
2 su bardağı sıvı yağ
Un, hardal tohumu ve tuzu karıştırın.
Suyu da ilave edip elinizle yoğurarak kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin.
Bezelyeleri ve patatesleri ayrı ayrı haşlayın.
Patatesleri soyup püre haline getirin.
Sıvı yağı tavada kızdırıp içine baharatları ilave edin ve kokusu çıkana kadar yoğurun.
Patates püresi, ince doğranmış kişniş ve tuzu ilave edip karıştırın.
Son olarak bezelyeleri de ekleyin ve yeniden karıştırın.
Hamuru ince yufka halinde açıp 3 parmak kalınlığında şeritler kesin.
Şeritlerin bir ucuna bezelyeli püreden koyup muska şeklinde sarın.
Kızartmalık yağı iyice kızdırıp börekleri yağda kızartın ve kağıt havlunun üzerine çıkarın.
Kuru naneyi yoğurtla karıştırıp samosanın yanında servis edin.
|
Samosa |
|
eberli
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 18.12.2020
Mesajlar: 37 Şehir: Afyonkarahisar |
Kısa URL: https://ml.md/lc154924
Gönderme Tarihi: 21.Arl.2020
756 defa indirildi / yazdırıldı
|
Hamuru için:
500 gram un
1 yemek kaşığı kekik tohumu
Tuz
Su
İçi için:
2 adet patates
2 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 su bardağı bezelye
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
Kızartmak için:
Sıvı yağ
Sosu için:
Yoğurt
Kişniş
Unu ve kekik tohumunu derin bir kasede karıştırın.
Tuzunu ilave edin.
Azar azar su ekleyerek yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun.
İç harcı için patatesi, havucu ve bezelyeleri haşlayın.
Patatesi püre haline getirin, havuçları küp küp doğrayın.
Soğanı yemeklik doğrayın.
Sıvı yağı tencerede kızdırıp soğanları yağda kavurun.
Baharatları ve tuzu da ekleyip karıştırın.
Patates püresini ilave edip harmanlayın.
Havuç ve bezelyeleri de ekleyip sebzeleri ezmeden karıştırın.
Hamuru silindir şekline getirip 1 parmak genişliğinde kesin.
Her parçayı yuvarlak açıp ortadan ikiye D şeklinde kesin.
Kestiğiniz yufkalara huni şekli verip ortasına hazırladığınız harçtan koyun.
Ağızlarını katlayarak sıkıca kapatın.
Sıvı yağı derin bir tavada kızdırıp börekleri yağda kızartın.
Kişnişli yoğurtla servis edin.
|
Samosa |
|
hatice sezgin
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 04.06.2020
Mesajlar: 37 Şehir: Amasya |
Kısa URL: https://ml.md/lc151065
Gönderme Tarihi: 08.Haz.2020
665 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.muratbey.com.tr
200 gr Muratbey Lor Peynir
100 gr Muratbey Taze Kaşar Peynir
2 adet yufka
Taze soğan
Maydanoz
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Pul biber
Taze soğanları ve maydanozları ince ince doğrayın. Kaşar peyniri rendeleyin. Bir kabın içinde lor peyniri, kaşar peyniri, taze soğan, maydanoz ve baharatları karıştırın. Yufkaları şerit halinde kesin. Karışımı kestiğiniz yufkaların içine koyarak üçgen şeklinde sarın, ucunu fırça ile ıslatarak kapatın. Kızgın yağda üzeri kızarıncaya kadar kızartın.
|
Samosa |
|
Somuncu
Türkçe Admin
Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc158310
Gönderme Tarihi: 16.Haz.2021
471 defa indirildi / yazdırıldı
|
Hamuru için:
2 su bardağı un
1 çay kaşığı kuru kekik
Su
Tuz
1 yumurtanın sarısı
İçi için:
1 adet patates
1 adet kuru soğan
Yarım havuç
1 yemek kaşığı bezelye
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı toz kişniş
1 çay kaşığı toz zencefil
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Soğan ve havucu peyzan doğruyoruz. Önce havuç sonra soğan olmak üzere sebzeleri zeytinyağında soteliyoruz. Bezelye ekliyoruz. Tuzlu suda haşlayıp ezdiğimiz patatesleri ilave ediyoruz. Kişniş, zencefil, zerdeçal, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırıyoruz.
Un, kekik ve tuzu karıştırıyoruz. Su ilave edip hamuru yoğuruyoruz. streçleyip 10 dakika bekletiyoruz. Dinlenen hamuru ince bir şekilde açıyoruz.
İç harcı hamurun içine yerleştirip muska şeklinde katlıyoruz. Hamurun uç kısımlarını yumurta sarısıyla yapıştırıyoruz. Kızdırdığımız yağda Samosa böreklerini kızartıyoruz.
Hamuru keserek servis ediyoruz.
|
Samosa |
|
gül
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638 Şehir: izmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc175580
Gönderme Tarihi: 19.Arl.2023
156 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.sabah.com.tr
2 su bardağı un
1/4 su bardağı sıvı yağ
Yarım su bardağı su
Bir tutam tuz
İç Harcı İçin:
2 patates (haşlanmış ve rendelenmiş)
1 su bardağı bezelye (isteğe bağlı)
1 soğan (doğranmış)
2 yeşil biber (doğranmış)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı toz kişniş
Tuz
Unu bir kaba alın.
Ortasını açın ve sıvı yağ, tuz ve suyu ekleyin.
Yumuşak bir hamur yoğurun ve üzerini nemli bir bezle örtüp 30 dakika dinlendirin.
Sıvı yağı tavada ısıtın.
Doğranmış soğanı ekleyip pembeleşene kadar kavurun.
Doğranmış biberleri ekleyin ve birkaç dakika daha kavurun.
Haşlanmış ve rendelenmiş patatesleri, bezelyeleri (varsa) ekleyin.
Baharatları ve tuzu ekleyip karıştırın. İç harcı soğumaya bırakın.
Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, her parçayı un serpilmiş bir zeminde açın.
Açılan hamurun ortasına iç harçtan koyun.
Hamuru yarıya katlayıp kenarlarını iyice bastırarak kapatın.
Kenarlarına biraz su sürerek yarım ay şekli verin.
Hazırlanan samosaları 180 derecede önceden ısıtılmış fırında altın rengi alana kadar pişirin.
Sıcak servis yapın.
Not: Bezelye kullanmak istemiyorsanız kullanmayabilirsiniz ya da iç harca farklı sebzeler ekleyebilirsiniz.
|
Samosa |
|
gül
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638 Şehir: izmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc176734
Gönderme Tarihi: 06.Mar.2024
114 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.cumhuriyet.com.tr
Hamur:
2 su bardağı un
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Biraz tuz
Soğuk su
Dolgu:
2 patates (küp doğranmış)
1/2 su bardağı bezelye
1/2 su bardağı ince doğranmış havuç
1 soğan (ince doğranmış)
2 yeşil biber (isteğe bağlı)
2-3 diş sarımsak (ezilmiş)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz ve baharatlar (kırmızı biber, kimyon, köri gibi)
Kızartma için:
Sıvı yağ
İlk adım olarak hamuru hazırlayın. Unu bir kaba alın, tuz ve sıvı yağı ekleyin. Yavaşça soğuk su ekleyerek yoğurun ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru örtün ve 20-30 dakika boyunca dinlendirin.
Bu sırada dolguyu hazırlayın. Tavada zeytinyağını ısıtın ve ince doğranmış soğanı ekleyin. Soğanlar pembeleşene kadar kavurun, ardından sarımsak, patates, havuç ve bezelyeyi ekleyin. Sebzeler yumuşayana kadar pişirin ve baharatları ve tuzu ekleyin. Soğumaya bırakın.
Dinlenen hamuru küçük parçalara ayırın ve her birini yuvarlayarak ince üçgenler halinde açın.
Her üçgenin tabanına soğumuş dolgudan ekleyin ve üçgeni katlayarak samosa şeklini oluşturun.
Derin bir tencerede sıvı yağı ısıtın ve samosaları altın rengi olana kadar kızartın.
Fazla yağını süzün ve sıcak servis yapın. Yanında yeşil chutney veya yoğurtlu sos ile servis edebilirsiniz.
|
|