Kısa URL: https://ml.md/lc135226
Gönderme Tarihi: 02.Tem.2018
570 defa indirildi / yazdırıldı
200 gr çilek
1 paket çilek aromalı bitkisel jel
1 poşet çilekli puding
200 gr elma
200 gr muz
2,5 su bardağı su
3 su bardağı süt
2 yemek kaşığı margarin
Sütü bir tencereye boşaltıp üzerine puding poşetini ilave edin ve tarifine göre pişirin. Ocaktan alıp margarini ilave edip iyice çırpın. Sonra su ile çalkalanmış 6 adet şekilli kaseye, yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1 saat bekletin. 2,5 su bardağı suyu kaynatıp derin bir kaba boşaltın. Üzerine jel poşetini ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırıp 5 dakika bekletin. Confiserie Bahar Serisi kalıbının 6 bölümünü jel ile doldurun. Kalan jele küp küp doğranmış meyveleri ilave edin ve karıştırın. Bekletmeden kaselerdeki pudinglerin üzerine paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin. Tatlıları servis tabaklarına ters çevirerek çıkarın. Şekilli jelleri silikon kalıptan çıkararak pudinglerin üzerlerine yerleştirin ve servis yapın.
Puding:
1 poşet Dr. Oetker Çilekli Puding
3 su bardağı süt
Jel:
1 paket Dr. Oetker Çilek Aromalı Bitkisel Jel
2,5 su bardağı su
Yarım muz
Yarım elma
6 - 7 adet çilek
Kalıp:
Silikon Çikolata Kalıbı - Tatlı Bahar
Sütü bir tencereye boşaltıp üzerine puding poşetini ilave edin ve tarifine göre pişirin. Ocaktan alıp su ile çalkalanmış 6 adet şekilli kasenin yarısına kadar doldurun. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1 saat bekletin.
Elma, muz ve çilekleri küp şeklinde doğrayın.
2,5 su bardağı suyu kaynatıp derin bir kaba boşaltın. Üzerine jel poşetini ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırıp 5 dakika bekletin.
Silikon kalıbın 6 bölümünü jel ile doldurun.
Kalan jele meyveleri ilave edin ve karıştırın. Bekletmeden kaselerdeki pudinglerin üzerine paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin.
Tatlıları servis tabaklarına ters çevirerek çıkarın. Şekilli jelleri silikon kalıptan çıkararak pudinglerin üzerlerine yerleştirin ve servis yapın.