1 adet küçük soğan
2-3 yaprak ıspanak
1 adet küçük havuç
1 parça brokoli
1 parça karnabahar
1 kaşık bulgur
1 kaşık haşlanmış, didiklenmiş piliç eti
Tereyağı
Bütün sebzeleri doğrayıp biraz tereyağında çevirin. Üzerine su ve piliç etini ekleyip pişirin. Blenderdan geçirin ya da çatalla ezin.
Kısa URL: https://ml.md/lc133352
Gönderme Tarihi: 13.Nis.2018
577 defa indirildi / yazdırıldı
2-3 yaprak ıspanak
1 küçük patates
1/4 kabak
1/4 havuç
1 çay kaşıgı sıvı yağ
1 su bardağı su
Sebzeleri iyice yıkayın , soyun ve tencereye atın.Üzeri kapanacak kadar su ile haşlayın tel süzgecten geçirin.1 çay kaşığı yağ ilave edin (patates yerine 1 tatlı kaşığı pirinç veya kırmızı mercimekte eklene bilir) karıştırarak 1 taşım kaynatın.