Kısa URL: https://ml.md/lc93327
Gönderme Tarihi: 27.Ekm.2013
2,015 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet havuç
10 adet fasulye
1/4 beyaz lahana
6 adet mantar
2 adet enginar
1 adet domates
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, acı kırmızı biber
2 çay kaşığı soya sosu
Yarım paket çin eriştesi
Sebzelerin tümünü incecik doğradıktan sonra zeytinyağında pişmeye bırakın. Tuz, karabiber, acı kırmızı biberi ekleyin. Sebzeler yumuşadığında soyu sosunu ilave edin. Erişteyi az tuzlu suda haşlayın. Suyunu süzüp, pişirdiğiniz sebzeleri eriştenin içine ilave edin.
Fotoğraf "köfteciii" tarafından gönderildi. 07.05.2019
Kısa URL: https://ml.md/lc107250
Gönderme Tarihi: 01.May.2015
1,738 defa indirildi / yazdırıldı
25 gr margarin
Yarım paket çin eriştesi
Yarım baş soğan
2 diş sarımsak
6 adet mantar
1 adet havuç
Yarım paket soya filizi
3-4 çorba kaşığı soya sosu
Sebzeleri tavada yağ ile soteliyoruz. Makarna çok çabuk piştiği için önce sebzeleri sotelemeye başlayın. 1 çorba kaşığı sıvı yağı tavada kızdırıp soğanları ekleyin. Soğanlar diriliklerini kaybettikten sonra ince ince doğradığınız sarımsakları ekleyip çok az kavurun. dilimlediğiniz mantarları da ekleyin ve sularını salıp çekene kadar kavurmaya devam edin. Mantarlar kavrulurken makarnayı yaklaşık 5 dk. haşlayabilirsiniz. Haşlanmış havucu ve soya filizini sırasıyla tavaya ekleyip bir-iki kez çevirin. En son soya sosunu ekleyerek bütün malzemeleri iyice karıştırın. Pişmiş olan makarnayı süzüp tavanın içindeki karışıma ekleyin, sosu makarnaya iyice yedirin ve sıcak sıcak servis yapın.
Kısa URL: https://ml.md/lc168481
Gönderme Tarihi: 12.Kas.2022
192 defa indirildi / yazdırıldı
1 paket Çin eriştesi
1 adet kabak
1 adet havuç
1 adet kırmızı kapya biber
1 adet dolmalık sarı biber
2 adet soğan
2 diş sarımsak
6 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım su bardağı soya sosu
Yarım çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı bal
Öncelikle Çin eriştelerini tuzlu ve bir yemek kaşığı ayçiçek yağı ilave edilmiş kaynar suya atıyoruz. Diri kalacak şekilde üzerinde yazan dakikadan üç dakika önce sudan alıyoruz ve bekletiyoruz. Bir vok tavası alıyoruz; sırasıyla julyen doğranmış havuç, kabak ve biberleri soteliyoruz. Diğer bütün malzemeleri ilave edip bir sos hazırlıyoruz ve haşladığımız erişteleri ilave ediyoruz.