2 parça hindi göğsü
2 küçük dal biberiye
4 küçük dal kekik
1 küçük dal adaçağı
4 diş sarımsak
1 çay kaşığı deniz tuzu
1 çay kaşığı öğütülmüş karabiber
3 çay kaşığı zeytinyağı
Hindi göğsünü ot karışımı ile ovun ve 1 saat boyunca soğumaya bırakın.
Hindi göğüslerini ikiye bölüp ızgara şişine geçirin ve çatalla sabideyia
Şişi Povver AirFryer Multi-Functiona yerleştirin.
Döner ızgara düğmesine basın. Pişirmeyi başlatmak için zamanlayıcıyı 40 dakikaya ayarlayın.
İç sıcaklık 70°Cye ulaştığında hindi göğsü hazırdır.
Kesmeden önce 10 dakika dinlendirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc63495
Gönderme Tarihi: 26.May.2011
2,553 defa indirildi / yazdırıldı
Elif Korkmazel
3 adet hindi göğsü
4 adet küçük havuç
4 adet patates
1 adet soğan
2 adet kırmızıbiber
1 adet kabak
2 adet yeşil dolmalık biber
3 çorba kaşığı zeytinyağı
3-4 su bardağı su
Tuz, karabiber, kimyon, pul biber
Hindi göğüs etlerini tümolarak tencereye koyun. Üzerine bütün olarak havuç ve patatesleri de koyun. Küçük havuç bulamazsınız büyük boy havucu irice doğrayın. Yarımay şeklinde doğranmış soğan, halka halka doğranmış dolmalık biber ve kabakları da tencereye ilave edin. Zeytinyağı, su ve baharatları da ekleyip, pişirin. Sıcak servis yapın. Aşçının notu: Sebzeli hindiyi pişirirken düdüklü tencere kullanıyorsanız 10-15 dakika, normal tencere kullanıyorsanız 30 dakika pişirmelisiniz.