Kısa URL: https://ml.md/lc89442
Gönderme Tarihi: 21.May.2013
1,550 defa indirildi / yazdırıldı
2 Adet Tavuk Göğüs Eti
1 Çay Bardağı Zeytinyağı
1 Adet Kuru Soğan
1 Adet Havuç
1 Adet Kabak
1 Adet Patates
1 Adet Yeşil Biber
1 Adet Kırmızı Biber
10 Adet Mantar
1 Tutam Tuz
1 Tutam Karabiber
1 Tutam Köri
Tavukgöğüslerini kuşbaşı doğrayalım. Soğan, patates, havuç, kabak ve renkli biberleri kibrit çöpü şeklinde keselim. Mantarları ikiye bölelim. Tüm malzemeleri zeytinyağı ile genişçe bir tavada soteleyelim. En son kuşbaşı tavuklarımızı ve baharatlarımızı da ekleyip kavurmaya devam edelim.
Kısa URL: https://ml.md/lc89443
Gönderme Tarihi: 21.May.2013
1,455 defa indirildi / yazdırıldı
Gülen Akkaya
2 Adet Tavuk Göğüs Eti
1 Çay Bardağı Zeytinyağı
1/2 Adet Orta Boy Havuç
1 Adet Kabak
1 Adet Kırmızı Biber
100 ml Krema
1 Diş Sarımsak
8 Dilim Pastırma
İsteğe Bağlı Karabiber
1 Çay Kaşığı Köri
Sebzeleri şerit halinde kesip çok az haşlayalım. Tavukgöğsünü bıçak yardımıyla açalım ve içine sebzelerimizi yerleştirelim. Tavuğu rulo halinde saralım. Üzerine sıkıca pastırma sarıp, kürdan saplayalım ve önceden ısıtılmış fırına verelim. Ufak bir tencerede, zeytinyağına sarımsağı az kızartalım ve krema ekleyip, biraz karıştırıp köri ilave edelim. Verevine kesip servis yapalım.