Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Aside Tarifleri > Sıcak Tahin Helvası (2 adet - 21,942 defa bakıldı)

Sıcak Tahin Helvası


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Aside Tarifleri
Cevizli Helva Tarifleri
Fıstıklı Helva Tarifleri
Höşmerim Tarifleri
İrmik Helvası Tarifleri
Kâğıt Helva Tarifleri
Peynir Helvası Tarifleri
Süt Helvası Tarifleri
Pişmaniye Tarifleri
Tahin Helva Tarifleri
Un Helvası Tarifleri
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Sıcak Tahin Helvası

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc113056
Gönderme Tarihi: 28.Kas.2015
1,609 defa indirildi / yazdırıldı




250 gram tahin helvası
1 çay bardağı pekmez
1 çay bardağı süt
Üzeri için:
Antepfıstığı

Çatalla helva iyice ezilir, süt ve pekmez ilave edilir, pürüz kalmayana kadar karıştırılır, fırın ısısına dayanıklı kaselere paylaştırılır. 190 derece fırında üzeri kabuk tutup kızaran kadar pişirilir. Aynı kase ile servis yapılırken üzerine ince çekilmiş antepfıstığı serpilir.



Sıcak Tahin Helvası

kayıt
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 12.08.2016
Mesajlar: 22
Şehir: Edirne
Kısa URL: https://ml.md/lc118867
Gönderme Tarihi: 13.Ağu.2016
1,457 defa indirildi / yazdırıldı




Seda Çulpan

500 gram sade tahin helvası
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı pekmez
2 yemek kaşığı tuzsuz fıstık

Bir tavada fıstık kavrulur. Ocağın altı kapatılır. Helva koyulur, bir çatal yardımıyla ezilir. Ocağın altı tekrar açılı,r güzelce karıştırılır. Sıcakken kaselere paylaştırılır. Üzerine pekmez gezdirilir ve tarçınla süslenir. Sıcak veya ılık servis edilir.







Sıcak Tahin Helvası Tarifleri Aside Tarifleri



(2 adet Sıcak Tahin Helvası 21,942 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort