Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kuzu Kebabı Tarifleri > Soğan Kebabı (6 adet - 86,127 defa bakıldı)

Soğan Kebabı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Beyti Tarifleri
Çöp Şiş Tarifleri
Döner Tarifleri
Fırın Kebabı Tarifleri
Hünkar Beğendi Tarifleri
İslim Kebabı Tarifleri
Kağıt Kebabı Tarifleri
Kuzu Kebabı Tarifleri
Orman Kebabı Tarifleri
Patlıcan Kebabı Tarifleri
Sebze Kebabı Tarifleri
Şiş Kebabı Tarifleri
Tandır Kebabı Tarifleri
Tas Kebabı Tarifleri
Tencere Kebabı Tarifleri
Tepsi Kebabı Tarifleri
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Soğan Kebabı

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc107033
Gönderme Tarihi: 23.Nis.2015
1,454 defa indirildi / yazdırıldı




Ceviz büyüklügünde 1 kg sogan
1 kg kıyma
1 yemek kasıgından fazla karısık salça
1 yemek kasıgı pul biber
1 tatlı kasıgı kekik
Tuz

Kıymaya tuz, salça, kekik ve biber konduktan sonra yogrulur.
Soganların baş kısımları kesilir. Soganlar (tam kesilmeden) bıçakla ortadan ikiye ayrılır ve bu araya avcarlanmış kıyma konur. Araları kıyma ile doldurulmuş soganlar bir tepsiye dizildikten sonra fırına sürülür.

Not: Fırında soganların kabukları yanacaktır. Yerken kabukları soyularak yeneceginden, bir sakınca dogurmaz.


Soğan Kebabı

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc103925
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2014
1,415 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg. kuru soğan
600 gr. kıyma
2 adet soğan
3 diş sarımsak
1/2 çay bardağı zeytinyağı
Kimyon, kırmızıbiber, tuz, karabiber

Soğanların kabuklarını soymadan ikiye bölün ve üzerine zeytinyağı gezdirin. Kıyma, rendelenmiş soğan ve baharatları yoğurup köfteler hazırlayın. Soğan ve köfteleri tepsiye dizin. 200 derecedeki fırında bir saat pişirin.



Soğan Kebabı

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc101169
Gönderme Tarihi: 28.Ağu.2014
1,414 defa indirildi / yazdırıldı




2 kg soğan
750gr kıyma
1 tatlıkaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 kahve fincanı narekşisi
2 yemek kaşığı margarin

Kıymayı tuz, karabiber ve biraz su ile yoğuruyoruz. Soğanları ise kabuklarını soymadan yalnızca alt kısımlarından dağılmasını önleyecek ve tepsi de düzgün durmaları için altlarından ve başlarından çok az kesiyoruz, ikiye böldüğimüz soğanların arasına hazırladığımız kıymadan köfteler yaparak aralarına yerleştiriyoruz tepsiye sıralıyoruz ve pişirmeye başlıyoruz soğanlar pişmeye başladıkdan sonra bir fincan kadar nar ekşisine su ve eritilmiş margarini ekleyip ve soğan kebabının üzerine döküyoruz. 10- 15 dk. bu şekilde pişiriyoruz ve sıcak olarak servis ediyoruz.


Soğan Kebabı

Sunam
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.06.2014
Mesajlar: 30
Şehir: Eskişehir
Kısa URL: https://ml.md/lc99290
Gönderme Tarihi: 24.Haz.2014
1,497 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg sarı soğan
300 gr kıyma
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı nar ekşisi
8 adet kiraz domates
2 adet sivri biber
50 gr eritilmiş margarin
Tuz
Karabiber

Soğanların kabuklarını soymadan uç kısımlarını kesin. Her birini üstten alt kısmını koparmayacak şekilde derin kesin. Bir kapta kıyma, tuz, karabiber ve salçayı yoğurun. Soğanların arasına kıymaları doldurun. Nar ekşisi ve eritilmiş margarini karıştırıp soğanların üzerinde gezdirin. Yağlı kağıt serili tepsiye aktarın. Biberleri üçe bölüp domateslerle birlikte tepsiye ilave edin. Domates ve biberleri de yağlayıp önceden 180 dereceye ayarlanmış fırında 20 dakika pişirin. Soğanlar iyice közlenip pişince fırından alın ve sıcak servis yapın.


Soğan Kebabı

gülbeşeker
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 05.12.2013
Mesajlar: 22
Şehir: İzmit
Kısa URL: https://ml.md/lc94366
Gönderme Tarihi: 10.Arl.2013
1,592 defa indirildi / yazdırıldı




600 gram kıyma
2 soğan
3 diş sarımsak
Kimyon, kırmızıbiber, tuz, karabiber
1 kilo kuru soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı

Soğanların kabuklarını soymadan ikiye bölün ve üzerine zeytinyağı gezdirin. Her tarafına yayın. Derin bir kabın içinde kıyma, rendelenmiş soğan ve baharatları güzelce yoğurup köfte gibi hazırlayın. Daha sonra soğanların aralarına yerleştirip köfteleri sırayla şekli bozulmadan tepsiye dizin. 200 derecedeki fırında 45, hatta 1 saat kadar pişirip servis tabağına alın.


Soğan Kebabı

merve x
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.12.2011
Mesajlar: 34
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc70455
Gönderme Tarihi: 05.Arl.2011
1,754 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg kebablık kuru soğan
750 gr az yağlı kıyma
Tuz
Karabiber
Kırmızı biber
Nar eşkisi

Soğanların başı kıesilip ortandan ikiye kopmuycak şekilde kabukları üzeinde kalacak şekide kesip eti içine tuz kırmızı biber karabiber koyup yoğurulup soğanların arasına top yapılıp konur ve soğanlar tepsiye dizilir. Üzerine yarım bardak su ve nar ekşisi dökülüp fırına verilir 40 dk 180 derce fırında pişirilir.






Soğan Kebabı Tarifleri Kuzu Kebabı Tarifleri



(6 adet Soğan Kebabı 86,127 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort