Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Patates Tarifleri > SOSLU KARNABAHAR (2 adet - 102,100 defa bakıldı)

SOSLU KARNABAHAR


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


SOSLU KARNABAHAR

Merve Ganioğlu
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 16.07.2008
Mesajlar: 20
Kısa URL: https://ml.md/lc25446
Gönderme Tarihi: 16.Tem.2008
2,107 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemeler
1 adet karnabahar
500 gr kıyma
1 adet büyük boy kuru soğan
1 tatlı kaşığı domates salça
Yarım su bardağı sıvı yağ
1/2 limon suyu
1 çorba kaşığı tuz
Karabiber
Sos için
1/4 margarin
2 kahve fincanı un
750 gr süt

Hazırlanışı
Dal dal ayıkladığınız karnabaharları tencereye koyup üzerine çıkacak kadar su doldurun. 1/2 limon suyu ve 1 çorba kaşığı tuz ile 15-20 dakika haşlayın. İnce kıyılmış kuru soğanı margarin ile pembeleştirip içine kıymayı ekleyerek kavurun. Salçayı kıymaya katıp biraz karıştırdıktan sonra baharatı ilave edip pişirin. Pişen karnabaharları süzdükten sonra kaynamakta olan kıyma tenceresine ilave edin. Ağzı kapalı olarak pişirin. Bu arada unu margarin yağı ile pembeleştirip, içine süt ve tuz ilave ederek beşemal sos yapın. Pişmiş karnabaharları bir tepsiye koyup üzerine de sosu yayıp önceden ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Kızardıktan sonra fırından çıkarıp servis yapın.


SOSLU KARNABAHAR

bizim oğlan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 11.08.2008
Mesajlar: 22
Şehir: Beşevler-Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc26507
Gönderme Tarihi: 11.Ağu.2008
2,079 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemesi:
1 adet orta boy karnabahar,
4 çorba kaşığı domates ketçapı,
4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri,
2 çorba kaşığı zeytinyağı,
1 çorba kaşığı sirke,
3 diş dövülmüş sarımsak.
Sosu için:
3 çorba kaşığı zeytinyağı,
1 limon suyu,
tuz.

Hazırlanışı:
Karnabaharı bütün olarak yıkayın. Bir tencerenin içinde kaynamakta olan suyun içine koyun ve haşlayın. Karnabaharı servis tabağına alın. Ve soğumaya bırakın. Küçük bir kabın içinde zeytinyağını kızdırın. Ketçabı, sirkeyi koyarak, 10 dakika pişirin. Bir kenara bırakın. Sos malzemesini çırpın ve karnabaharın üzerine sosu dökün. Pişmiş ve soğumuş ketçapı da üzerine dökün rendelenmiş kaşar peyniri ile süsleyerek servis yapın.






SOSLU KARNABAHAR Tarifleri Patates Tarifleri



(2 adet SOSLU KARNABAHAR 102,100 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort