Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kanepeler > TARAMALI KANAPE (5 adet - 143,534 defa bakıldı)

TARAMALI KANAPE


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


TARAMALI KANEPE

yalan dünya
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.01.2012
Mesajlar: 31
Şehir: Antakya
Kısa URL: https://ml.md/lc71712
Gönderme Tarihi: 16.Oca.2012
2,303 defa indirildi / yazdırıldı




5 adet kanepelik ekmek dilimi
2-3 çorba kaşığı tarama
5-6 adet kırmızı turp veya kornişon

Ekmekleri istenilen şekilde kesip, hazırlayınız.
Ekmeklerin üzerine hazır taramadan birer parça sürünüz.
Üstlerini dilim şeklinde kesilmiş turp, kornişon vb. ile süsleyip, servis yapınız.


TARAMALI KANAPE

memo
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.11.2009
Mesajlar: 39
Şehir: Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc43728
Gönderme Tarihi: 15.Kas.2009
2,207 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMESİ
8-10 Adet küçük sandviç
200 Gr. hazır tarama
1 Dilim bayat francala
1 Limon suyu
3 Kaşık zeytinyağı
Bir miktar zeytin

YAPILIŞI
1 Hazır taramayı ıslatılmış ve sıkılmış ekmek içi ile eziniz.
2 Limon ve zeytinyağını azar azar ilave ederek karıştırınız.
3 Sandviçleri arzu ettiğiniz büyüklükte diliniz.
4 Bu karışımdan dilimler üzerine sürünüz.
5 Zeytinin çekirdeğini çıkartıp, yıldız şeklinde keserek kanepeleri süsleyiniz.


Taramalı Kanepe

figüran
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 13.10.2008
Mesajlar: 20
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc27989
Gönderme Tarihi: 13.Ekm.2008
4,747 defa indirildi / yazdırıldı




250 g hazır tarama
1 tatlı kaşığı ayçiçek yağı
1/2 tatlı kaşığı hardal
1 çorba kaşığı krema
1/2 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu
2 tatlı kaşığı ince kıyılmış taze soğan
Süsleme için birkaç taze soğan sapı, bir tutam kırmızıbiber
1 çavdar ekmeği (ince dilimlenmiş)
24 küçük kapari (yıkanıp süzülmüş)

Taramayı, kremayı, limon.suyunu, çiçekyağını, hardalı, ince kıyılmış taze soğanı ve kırmızıbiberi bir kâseye koyup, iyice karıştırın.
4 cm'lik yuvarlak ve tırtıllı bisküvi kalıbı kullanarak, ince dilimlenmiş çavdar ekmeğinden 24 yuvarlak dilim hazırlayın. Çavdar ekmeği dilimlerinin üstüne taramalı karışımı sürüp, üstlerini kıyılmış taze soğan sapları ve kapariyle süsleyin. Kanepeleri geniş bir tabağa yerleştirip servis yapın.


Taramalı Kanape

DARI
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.03.2007
Mesajlar: 416
Şehir: Kırıkkale
Kısa URL: https://ml.md/lc12660
Gönderme Tarihi: 18.Mar.2007
2,182 defa indirildi / yazdırıldı




Kullanılacak malzeme:
6 francala veya tava ekmeği dilimi,
6 çorba kaşığı hazır tarama,
24 küçük kırmızı turp.

Yapımı: Ekmek dilimlerinin sert olan kenarlarını kesip çıkarttıktan sonra dörder eşit parçaya bölün. Taramayı ekmek dilimlerinin üzerlerine sürdükten sonra üzerlerine temizlenmiş kırmızı turplardan birer tane oturtarak servis yapın.


TARAMALI KANAPE

Horse
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.01.2007
Mesajlar: 176
Kısa URL: https://ml.md/lc11306
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2007
2,339 defa indirildi / yazdırıldı




6 büyük francala dilimi
1 küçük kıyılmış soğan
6 çorba kaşığı hazırlanmış tarama

1) Altı büyük francala dilimlerinden her birinin üstüne 1 çorba kaşığı hesabı ile hazırlanmış tarama sürdükten sonra bunların tam orta kısımlarına birer tutam kıyılırcasına ince doğranmış soğan oturtmalıdır.
2) Sonra bu kanape ekmekleri bir büyük tabağa alarak servis yapmalıdır.

(Kanape ekmeklerin üstlerine tarama sürdükten sonra, ayrıca 3 çorba kaşığı taramayı sıkma torbasına koyarak, üstlerine küçük güller sıkmak suretile kanapeleri süslemek de mümkündür. O takdirde taramalara soğan katılmaz).






TARAMALI KANAPE Tarifleri Kanepeler



(5 adet TARAMALI KANAPE 143,534 defa bakıldı)

1 2 3 4 5

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort