Kısa URL: https://ml.md/lc122740
Gönderme Tarihi: 30.Oca.2017
2,434 defa indirildi / yazdırıldı
Çipura
Kızartma yağı
Tuz
Çipuraların içleri temizlenir, yüzgeçleri kesilir, kafaları kopartılmaz.
Bol akar suda iyice yıkanır, kağıt havlu ile kurulanır, hafif tuzlanır.
Yanmaz tavada az yağla iki taraflı kızartılır.
Kısa URL: https://ml.md/lc141045
Gönderme Tarihi: 07.Mar.2019
651 defa indirildi / yazdırıldı
5 adet çipura
1 su bardağı un
1 su bardağı sıvı yağ
Tuz
Çipuraları temizleyin, iyice yıkayın ve bıçakla iki yanını derince kesin. Unu ve tuzu karıştırın. Unladığınız balıkları kızgın yağa atın. Orta ateşte ağır ağır kızartın.