Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Tavçe Gravçe (Makedonya)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Tavce Gravce (Makedonya)

dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 2024
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc180083
Gönderme Tarihi: 26.Ekm.2024
109 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

500 gram kuru fasulye
2 adet büyük boy soğan
2 adet yeşil biber
3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salça
1 yemek kaşığı kırmızı biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı kimyon
Tuz (isteğe göre)
Yarım demet taze maydanoz
1 su bardağı sıcak su

Kuru fasulyeyi bir gece önceden suda bekletin. Ertesi gün, süzüp yıkayın ve üzerini geçecek kadar su ile haşlayın.
Soğanları ince doğrayın ve zeytinyağında kavurun. Ardından doğranmış biberleri ve sarımsakları ekleyerek kavurmaya devam edin.
Kavrulmuş soğan ve biber karışımına domates salçasını ve baharatları ekleyin, birkaç dakika daha kavurduktan sonra sıcak suyu ilave edin.
Haşlanmış fasulyeleri güveç kabına alın ve üzerine hazırladığınız soğanlı karışımı dökün. Tüm malzemelerin birbirine iyice karışmasını sağlayın.
Güveci önceden ısıtılmış 180 derece fırında, 30-40 dakika pişirin.
Fırından çıkardıktan sonra üzerini ince kıyılmış maydanozla süsleyerek sıcak servis yapın.



Tavçe Gravçe (Makedonya)

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc161523
Gönderme Tarihi: 29.Kas.2021
557 defa indirildi / yazdırıldı




3 su bardağı kuru fasulye
1 adet soğan
3 diş sarımsak
2 adet yeşil biber
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kuru nane
Tuz

Kuru fasulyeleri birkaç kez yıkayıp duruladıktan sonra su dolu bir tencereye koyuyoruz.
Soğanı, sarımsağı ve yeşil biberi ekleyip fasulyeler yumuşayıncaya kadar kaynatıyoruz.
Diğer yandan bir tavada sosu hazırlamak için bir miktar yağı kızdırıyoruz.
Kızan yağa bir yemek kaşığı un ekleyip kavuruyoruz.
Ardından pul biberi ekleyip birkaç dakika daha karıştırıyoruz.
Fasulyeleri süzdükten sonra tuz, biber ve nane ile terbiyeleyip sosu ekliyoruz.
Fasulyeleri güveç kabına koyup suyu buharlaşana kadar 170 derece fırında pişiriyoruz.







Tavçe Gravçe (Makedonya) Tarifleri Diğer Ülkelerin Yemekleri



(2 adet Tavçe Gravçe (Makedonya) 2,387 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort