Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Et Yemekleri > Terbiyeli Kuzu Haşlaması (1 adet - 80,774 defa bakıldı)

Terbiyeli Kuzu Haşlaması


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Terbiyeli Kuzu Haşlama

büyükhanım
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 22.02.2018
Mesajlar: 23
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc132124
Gönderme Tarihi: 23.Şub.2018
1,522 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım kg kuzu kuşbaşı
1 - 2 adet patates
2 adet havuç
1 adet soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Terbiyesi için:
1 yumurta sarısı
Yarım limon suyu
1 yemek kaşığı un
Üzeri için:
Maydanoz

Etlerin üzerine zeytinyağı gezdirip tencerede hızlı ateşte suyunu saldırmadan rengi dönene kadar karıştırıyoruz.
Üzerine 6 bardak kadar sıcak su ilave edip soğanın kabuğunu soyup bütün olarak etlerle birlikte yarım saat kadar pişiriyoruz.
Eti hızlı ateşte biraz kavurduğunuz için körüklenmiyor. Soğan da kuzunun kokusunu alıyor, lezzet katıyor.
Yarı pişmiş etlere iri parçalar halinde doğradığınız patates ve havucu katıp tuzunu ilave edip yarım saat daha pişiriyoruz.
Un, yumurta sarısı ve limon suyunu bir kasede iyice çırparak birbirine karıştırıyoruz.
Yemeğin suyundan ılıtarak tencere döküp 5 dakika daha pişirip kapatıyoruz.
Üzerine kıyılmış maydanoz ile servis yapıyoruz.







Terbiyeli Kuzu Haşlaması Tarifleri Et Yemekleri



(1 adet Terbiyeli Kuzu Haşlaması 80,774 defa bakıldı)

1

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort