Kısa URL: https://ml.md/lc112544
Gönderme Tarihi: 07.Kas.2015
3,100 defa indirildi / yazdırıldı
2 su bardağı ev eriştesi
1,5 yemek kaşığı tereyağı
Erişte bir tenecereye alınarak üzerini örtecek kadar su koyulur ve kaynamaya bırakılır.
Erişteler pişince fazla suyu süzülür.
Üzerine tereyağı eklener. Tereyağı eriyinceye kadar iyice karıştırılır.
Sıcak olarak servise sunulur.
Kısa URL: https://ml.md/lc95189
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2014
1,657 defa indirildi / yazdırıldı
2 su bardağı ev eriştesi
3 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı su
1 çay bardağı kıyılmış ceviz
Tencerede tereyağını eritip üzerine erişteleri koyun, 5 dakika kadar kavurun. Suyunu verin, çekinceye kadar kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Suyunu çekince içine kıyılmış ceviz ya da tulum peyniri koyup karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.