|
Tiramusu |
|
çağatay
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 18.09.2007
Mesajlar: 38 Şehir: Ankara-Maltepe |
Kısa URL: https://ml.md/lc17838
Gönderme Tarihi: 18.Eyl.2007
7,014 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
4 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı eritilmiş marabrin
Yarım paket vanilya
Üzerine:
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı kakao
Krema için:
2 su bardağı süt
1 adet yumurta
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı toz şeker
1 paket labne peyniri
1 paket vanilya
Sos için:
2 adet portakal
3 çorba kaşığı pudra şekeri
1 çorba kaşığı mısır nişastası
İlk önce pandispanyayı hazırlayın. Bunun için kek malzemesini çırpın, yağlanmış yuvarlak bir kek kalıbına boşaltın, önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında pişirin. Soğutup, ortadan ikiye bölün. 1 su bardağı sütü ısıtıp, kakaoyu eritin. Kekin iki parçasını da bu süt ile ıslatın.
Bu arada kremayı hazırlayın. 2 su bardağı sütü tencereye alın, Yumurta, un ve şekeri ilave edip, karıştırın. Ocağa oturtun. Koyulaşana dek pişirin. Labne peynirini ve vanilyayı ekleyin.
Tekrar ocağa koyun. Bir taşım kaynatın. Soğumaya bırakın. Kremayı soğutup, yansını kekin arasına sürün. Kalan yansım da üstteki kekin üzerine ve her tarafım kaplayacak biçimde yayın. Meyve sosu için malzemeleri blendırdan geçirin. Tencereye alıp, bir taşım kaynatın. Soğumaya bırakın. Kekin üzerine dökün. Dilerseniz en üste kakao serpin. Dilimleyerek, servis yapın.
|
Tiramisu |
|
Şehriye
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 03.05.2006
Mesajlar: 86 Şehir: Kırklareli |
Kısa URL: https://ml.md/lc3284
Gönderme Tarihi: 03.May.2006
5,071 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1.5 su bardağı süt
1/2 paket vanilya
1/2 paket labne peyniri
1 su bardağı şeker
Bütün malzemeyi bir tencereye koyarak orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırarak pişirin. Diğer tarafta, bir su bardağı su içine 3 kaşık şeker 1 kaşık nescafe koyarak karıştırıp, bu karışımla 1 altınkek tabanını ıslatın daha sonra muhallebi kıvamındaki karışımın yarısını bu kek tabanın üzerine dökerek yayın. Kek tabanın ikinci katını da üzerine koyup aynı şekilde bir bardak nescafe ile ıslatın. Kalan muhallebiyi üzerine dökerek yayın, biraz soğuduktan sonra üzerine iki kaşık kakao eleyip buzdolabında soğutun.
ML® Tiramisu için tıklayın
Fotoğraf "OlurMuOlur" tarafından gönderildi. 10.03.2021
|
Tiramisu |
|
BILDIRCIN
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 14.04.2006
Mesajlar: 95 Şehir: Berlin |
Kısa URL: https://ml.md/lc3996
Gönderme Tarihi: 22.May.2006
4,318 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 Çorba Kaşığı kahve
2 Çorba Kaşığı Su
2 Çorba Kaşığı Tozşeker
1 Hazır kakaolu Kek
1 Çay Fincanı Sıcak Su
Krema malzemesi için
1 Litre Süt
1 Yumurta
3 Kahve Fincanı Toz şeker
3 Kahve Fincanı Un
1 Paket Labne Peyniri
Bir fincanın içinde kahve, sıcak su ve şekeri karıştırın. Hazır keki enlemesine iki parçaya ayırın. Hazırladığınız kahveli karışımla kekin iki parçasını da ıslatın.
Süt, şeker, un ve yumurtayı karıştırın. Koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin. Altını kapattıktan sonra labne peynirini ekleyin ve telle çırparak pütürsüz olmasını sağlayın.
Hazırladığınız kremanın yarısını ılıkken, kek parçalarından birinin üzerine sürün. Kekin diğer yarısını üzerine kapatıp kalan kremayı sürün. Kahve veya kakao ile süsleyerek soğuması için bekletin.
|
Tiramisu |
|
Şehriye
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 03.05.2006
Mesajlar: 86 Şehir: Kırklareli |
Kısa URL: https://ml.md/lc3301
Gönderme Tarihi: 03.May.2006
3,999 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 adet yumurta sarısı
2 çorba kaşığı un
4 çorba kaşığı şeker
1 adet vanilin
1 adet labne peyniri
2 su bardağı süt
Sosu için:
2 su bardağı sıcak su
2 tatlı kaşığı nescafe
2 çorba kaşığı şeker
1 adet altın kek
Sos için, 2 bardak kaynatılmış suyu bir kabın içine koyunuz. İçine 2 tatlı kaşığı nescafe, 2 çorba kaşığı şeker koyup, karıştırıp soğutmaya alınız.
Krema için, bir tencerenin içerisine 3 yumurta sarısı, 2 çorba kaşığı un, 1 adet vanilin, 2 bardak süt ve 4 çorba kaşığı şekeri ekleyip, mikserde karıştırın. Kısık ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Soğuduktan sonra labne peynirini ekleyip tekrar mikserde karıştırın. Daha sonra hazırladığınız sosla kekin her iki bölümünü de iyice ıslatın. Kekin alt tarafını ıslattıktan sonra hazırlamış olduğunuz kremanın yarısını kekin üzerine dökün. Islatmış olduğunuz kekin üst tarafını da üzerine ekleyin. Kremanın diğer yarısını da üzerine dökün. Kremayı iyice yaydıktan sonra üzerine nesquik serpiştirip soğutmaya alın.
|
Tiramisu |
|
bcigerli
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 18.05.2006
Mesajlar: 67 Şehir: Paris |
Kısa URL: https://ml.md/lc6277
Gönderme Tarihi: 26.Tem.2006
3,830 defa indirildi / yazdırıldı
|
1,5 paket eti finger
2 adet yumurta
1 fincan toz şeker
1 su bardağı granül kahve
300 gr. kremşanti
Kakao
Yumurta ve şekeri mikser ile koyulaşıncaya kadar çırpın. Bir su bardağı sıcak suda kahveyi eritin. Koyulaşan yumurtalı karışıma peyniri ekleyerek karıştırmaya devam edin. Krem şantiyi katıp 15 dk. Karıştırın. Karışımı 1 saat buzdolabında dinlendirin. Eti finger bisküvilerin yarısını kahveye tek tek batırıp derin ve yayvan bir kaba tek sıra halinde dizin. Hazırladığınız karışımın (kremayı) yarısını bisküvilerin üzerine dökün. Kalan bisküvileri de aynı şekilde kahveye tek tek batırıp ıslatarak kremanın üzerine dizin. En üste kalan kremayı dökün ve düzgünce yayın. İki saat buzdolabında bekletilen ve dolaptan çıktıktan sonra kakao serpip, servis yapın.
|
Tiramisu |
|
Şehriye
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 03.05.2006
Mesajlar: 86 Şehir: Kırklareli |
Kısa URL: https://ml.md/lc3286
Gönderme Tarihi: 03.May.2006
3,359 defa indirildi / yazdırıldı
|
Bir hazır kek
1/2 lt süt
2 yemek kaşığı un
1 paket LABNE peynir
1 yemek kaşığı nescafe
1 yemek kaşığı kakao
1 çay bardağı toz şeker
Süt, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı un, tüpte muhallebi haline getirilir. Sonra labne peynir katılıp karıştırılır. ortadan kesik olan keke, 1 su bardağına yapılan (1 yemek kaşığı nescafe ve şeker) nescafe her iki kata yedirilir katlar arasına hazırladığımız muhallebi dökülür kapatılıp üstü bu muhallebiyle sıvanır. dolapta soğuduktan sonra, üstüne çay süzgeçiyle kapatacak şekilde kakao serpilir.
ML® Çilekli Tiramisu için tıklayın
|
Tiramisu |
|
Şehriye
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 03.05.2006
Mesajlar: 86 Şehir: Kırklareli |
Kısa URL: https://ml.md/lc3285
Gönderme Tarihi: 03.May.2006
3,352 defa indirildi / yazdırıldı
|
2,5 su bardağı süt
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yumurta sarısı
2 çay bardağı şeker
1 paket labne peynir
1 paket hazır pasta keki
Kakao
Keki ıslatmak için:
1 bardak ılık su
1 çorba kaşığı nescafe
Süt, un, nişasta, yumurta sarısı ve şekeri bir tencerede muhallebi gibi pişirin. Ateşten indirdikten sonra labne peynirinin tamamını içerisine ekleyip karıştırın. Diğer tarafta su ve nescafeyi karıştırarak kekleri ıslatın ve hazırladığınız karışımı kekin arasına ve üzerine koyun. Buzdolabına atın. Soğuduktan sonra üzerine kakao koyun.
ML® Çabuk Tiramisu için tıklayın
|
Tiramisu |
|
zeliş
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 22.09.2007
Mesajlar: 31 Şehir: Bodrum-Muğla |
Kısa URL: https://ml.md/lc17916
Gönderme Tarihi: 22.Eyl.2007
2,848 defa indirildi / yazdırıldı
|
50 gr. şeker + 25 gr. şeker
200gr. labne peyniri
100gr. çırpılmış krema
5 adet yumurta sarısı
Şurup için:
20gr. neskafe
50gr. şeker
60gr.su
Keki için;
5 yumurta
100 gr. şeker
100 gr. un
Peyniri şekerle birlikte çırpıp, krema ile karıştırın. Yumurta sarılarını 25 gr. şekerle çırparak benmari usulü ısıtın ve peynirli karışıma 1 yaprak jelatinle birlikte ilave edin. Yavaş bir şekilde kevgirle karışımı karıştırın. Bu sırada, nescafe, su ve şekeri bir kapta kaynatıp soğumaya bırakın.
Kekin yapılışı: Yumurtayla şekeri kabarıncaya kadar çırpın. Kabardıktan sonra unu ilave edin. İçine yağlı kağıt döşenmiş tepsiye, kalınlığı 4 mm. olacak şekilde yayın. 180 derecede 10 dakika pişirin.
|
Tiramisu |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc53938
Gönderme Tarihi: 26.Tem.2010
2,821 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler
700 g hazır yaş pasta kreması
200 g labne peyniri
1 su bardağı ılık süt
1 fincan toz şeker
1 tatlı kaşığı Adese kahve
2 kat pandispanya
Pandispanyalar için:
1 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı elenmiş un
6 adet yumurta
1/3 su bardağı toz şeker
1 yemek kaşığı limon rendesi
1 paket parça çikolata
Hazırlanışı
Pandispanyalar için yumurtaların sarısıyla, beyazı ayrılır. Beyazı koyu köpük olana kadar çırpılır. Yumurtanın sarısıyla şeker karıştırılarak çırpılır. Daha sonra yumurtalar birbirlerine karıştırılarak 5-10 dakika daha çırpılır. Çırpma işlemi sona erdikten sonra karışıma un ve daha önceden rendelenmiş olan limon eklenir. Fırın tepsisi yağlanarak hazırlanan pandispanya içine dökülür. Önceden 1790 derece ısıtılan fırında pişmeye bırakılır. 15 dakika boyunca ara sıra gözlemleyerek pişirilir. Daha sonra labne peyniri çırpma teli yardımıyla çırpılır. Hazır yaş pasta kreması da soğuk suyla çırpıldıktan sonra üzerine labne peyniri eklenir. Hazırlanmış olan pandispanya bir bor-cam tabağa yerleştirilir. Süt, şeker ve Nescafe bir kapta karıştırılarak pandispanyanın üzerine yeteri kadar dökülür. Hazırlanmış olan krema da pandispanyanın üzerine dökülerek, ikinci pandispanya üzerine yerleştirilir. Dondurucuda iki saat bekletildikten sonra üzeri kakao ve parça çikolata ile süslenerek soğuk servis yapılır.
|
Tiramisu |
|
Şira
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 12.08.2007
Mesajlar: 30
|
Kısa URL: https://ml.md/lc74426
Gönderme Tarihi: 05.Nis.2012
2,254 defa indirildi / yazdırıldı
|
6 adet yumurta sarısı
3 adet yumurta beyazı
600 gr labne peyniri
150 gr toz şeker
20 adet kedi dili bisküvi
Bir mitar nescafe
Mikseri düşük hızda çalıştırarak labne peynirini, yumurta sarılarını ve toz şekeri çırpınız. Buna nescafeyi, viskiyi, çırpılarak kar haline gelmiş yumurta akını katınız Diğer tarafta saplı kadehlerin etrafına sütle ıslatılmış Kedi dili Bisküilerini yerleştiriniz. Hazırlanan tiramisuları kadehlere doldurun. Buzdolabında 3-4 saat dinlendirin. Servisten önce üzerine çikolata rendeleyin.
|
Tiramisu |
|
kambersiz
Aşçı
Kayıt: 15.02.2018
Mesajlar: 19 Şehir: Gümüşhane |
Kısa URL: https://ml.md/lc131974
Gönderme Tarihi: 16.Şub.2018
1,029 defa indirildi / yazdırıldı
|
Avrupa Birliği Bakanlığı
Avrupa'yı Masanın Etrafında Buluşturmak
4 yumurta sarısı
l/2 fincan (100 g) şeker
500 gr maskarpon peyniri oda sıcaklığında
1-1/2 fincan (360 cc) iyi karıştırılmış kremşanti
250 gr savoiardi (kedidili bisküvi)
2 yemek kaşığı sert kakao tozu
Kahve sosu için:
1-1/2 fincan espresso kahve
Şeker, un, süt ve yumurtayı ocakta kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin. Kaynadıktan sonra altını kapatarak ılımaya bırakın. 15 dakika kadar bekledikten sonra peynir ilave edip karıştırın.
Diğer taraftan sıcak su içinde kahveyi hazırlayın ve hafif soğumasını bekleyin. Servis tabağına pandispanya kekinin bir katını yerleştirilerek kahvenin yarısı ile ıslatın.
Üzerine kremanın yarısını ilave edip kalan kahve ile üst katı da ıslattıktan sonra ikinci katı kapatın. Kalan kremayı da dökerek pastanın üzerini ve kenarlarını kapatın.
Son olarak pastanın üzerine süzgeç yardımı ile kakao serpin. Buzdolabında birkaç saat dinlendirdikten sonra dilimleyerek servis edin.
|
Tiramisu |
|
sabahtan
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 02.11.2020
Mesajlar: 30 Şehir: Şereflikoçhisar |
Kısa URL: https://ml.md/lc153890
Gönderme Tarihi: 03.Kas.2020
659 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://acunn.com
5 yumurta
500 gram mascarpone peynir
5 çorba kaşığı toz şeker
150 gram bitter çikolata
300 gram kedi dili
1 bardak sütlü filtre kahve
30 gram toz kakao
2 çukur kapta yumurtaların sarılarını beyazlarından ayırın. Kesinlikle beyazına sarısını bir parça bile karıştırmayın. Yumurtanın beyazına bir tutam tuz koyup mikserle karıştırın. İstediğimiz kıvama gelip gelmediğini anlamak için kabı ters çevirdiğinizde dökülmemesi gerekir. Eğlenceli bir test etme şekli öyle değil mi? :) Hazır olduğunda buzdolabına kaldırın. Şekeri yumurtanın sarısına ekleyip onu da mikserle karıştırın. Şeker eridiğinde maskarpone peynirini ekleyip elde tel çırpıcı ile karıştırın. İyice karıştırınca buzdolabında ki karışımı da bu karışıma ekleyin. Artık kremamız hazır. Tatlıyı yapacağınız hafif derin kabı zevkinize göre seçip krema karışımımızdan biraz sürerek zemini hazırlayın. Ve şimdi bisküvileri kahveye batırarak üstünü kaplayın. Üstüne bıçakla parçalara böldüğümüz çikolata parçacıklarından serpin.
Bir kat daha kremayla kaplayın. Aynı işlemi bir kat daha yapın. Servisten önce buzdolabında 2 saat de dinlendirip servis edebilirsiniz.
Fotoğraf "OlurMuOlur" tarafından gönderildi. 10.03.2021
|
Tiramisu |
|
imsak
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 24.04.2020
Mesajlar: 45 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc156346
Gönderme Tarihi: 27.Şub.2021
595 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket kedi dili bisküvi ya da hazır pasta keki
1 tatlı kaşığı toz şeker
2 su bardağı süt
5 yemek kaşığı toz şeker
1 bay bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı granül kahve
Kreması için:
1 adet yumurta sarısı
3 yemek kaşığı un
2 su bardağı süt
5 yemek kaşığı toz şeker
200 gram labne peyniri
Üzeri için:
2 yemek kaşığı kakao
Tiramisu yapımına krema ile başlamalısınız. Krema için; orta ateşte yumurta, şeker, un, sütü karıştırın. Giderek yoğunlaşan karışım krema kıvamını alınca ocağın altını kapayıp soğumaya bırakın. Ara ara karıştırmak daha pürüzsüz krema elde etmenizi sağlar. Sıcak su ile granül kahveyi karıştırıp sıra sıra dizdiğiniz kedi dili bisküvilerini ya da pasta kekinin bir tabanını ıslatın. Soğuyan kremaya labne peynirini ekleyin ve bir mikser yardımıyla çırpın. Kahve ile ıslattığınız bisküvilerin üzerini krema ile kaplayın ve bir kat daha bisküvi dizin. Pastanın diğer katını kahveli karışımla ıslatın ve dikkatli bir şekilde ters çevirerek krema katının üzerine kapatın. Kalan krema ile pastanın üzerini tamamen kaplayın. Hazır olan tiramisunuzu 2 saat buzdolabında beklettikten sonra süzgeç yardımı ile üzerini kakao ile kaplayıp servis edebilirsiniz.
|
Tiramisu |
|
gül
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638 Şehir: izmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc167481
Gönderme Tarihi: 23.Eyl.2022
365 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket kedi dili bisküvi
2 su bardağı süt
5 yemek kaşığı toz şeker
1 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı granül kahve
1 tatlı kaşığı toz şeker
Kreması için:
2 su bardağı süt
5 yemek kaşığı toz şeker
1 adet yumurta sarısı
3 yemek kaşığı un
200 gram labne peyniri
Üzeri için:
2 yemek kaşığı kakao
Tatlınızın kreması için şeker, yumurta, un ve sütü bir tencerede karıştırın.
Kremanızı orta ateşte sürekli karıştırın. Yoğun bir kıvam alınca ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Sıcak su ve kahveyi karıştırın.
Kedi dilini cam tepsiye dizin ve kahve ile ıslatın.
Soğuyan kremaya da labne peynirini ekleyip mikserle çırpın.
Kremayı dizdiğiniz kedi dili bisküvinin üzerine yayın.
Daha sonra üzerine bir kat daha kahveye batırdığını kedi dili bisküvilerini dizin.
Kalan kremayı da üzerine yayıp kapatın.
Tatlınızı buzdolabında birkaç saat dinlendirdikten sonra üzerine kakao serperek servis edebilirsiniz.
|
Tiramisu |
|
Somuncu
Türkçe Admin
Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc173480
Gönderme Tarihi: 30.Tem.2023
220 defa indirildi / yazdırıldı
|
Danilo Zanna
400 gramlık labne
4 yumurta
4 yemek kaşığı pudra şekeri
Kedidili
100 gram çilek
20 g şeker
Bitter çikolata topları
Kakao
Öncelikle yumurtaların akı ve sarısını farklı kâselere alın. Yumurta aklarına biraz tuz ilave edin. Kar gibi oluncaya kadar iyice çırpın. Ardından yumurta sarılarına şeker ekleyin ve mikserle çırpın. Homojen karışım tiramisunun püf noktasıdır.
Labne'yi de ekledikten sonra karıştırmaya devam edin. Çırpılmış yumurta aklarını da ekleyerek kaşık yardımıyla karıştırın. Ardından kremayı sıkma torbasına doldurun. Çilekleri dilimleyin ve bir tencerede şeker ile pişirin. Biraz su ekleyin, hafifçe çatal yardımıyla ezin.
Tiramisuyu koyacağınız kupların en altına krema sıkın. Üzerine çikolata toplarını koyun ve biraz daha krema sıkın.
Kedidillerini ortadan ikiye bölerek inceltin. Kedidillerini hazırladığınız tenceredeki çilekli sosa batırın ve iyice ıslatın. Ardından kremanın üzerine dizin. Son olarak tekrar krema ekleyip süzgeç yardımıyla kakaoyu üzerine serpin. Tiramisu tarifi servise hazır, çilekle süsleyerek servis edebilirsiniz.
|
Tiramisu |
|
dolu
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 1430 Şehir: Denizli |
Kısa URL: https://ml.md/lc179652
Gönderme Tarihi: 27.Eyl.2024
130 defa indirildi / yazdırıldı
|
6 yemek kaşığı toz şeker
3 adet yumurta (oda sıcaklığında)
500 gram mascarpone peyniri (oda sıcaklığında)
1 paket Savoiardi bisküvi (kedidili bisküvi)
4 fincan uzun çekim espresso
2 yemek kaşığı (tepeleme) kakao (üzeri için)
Öncelikle kahveyi hazırlayın ve soğuması için geniş bir kaseyi alarak kenara ayırın.
Yumurtanın sarılarını ve beyazlarını ayırarak iki ayrı karıştırma haznesine alın.
Önce yumurta beyazlarını hafifçe mikserle çırpın, rengi beyazlaşmaya başladıktan sonra 1 yemek kaşığı şeker ekleyerek çırpmaya devam edin.
Karıştırma haznesini ters çevirdiğinizde dökülmeyecek kıvama gelinceye kadar yumurta beyazlarını çırpın.
Bu kaseye su ve benzeri sıvı maddelerin girmemesine özen gösterin.
Aksi takdirde yumurta beyazları sıvılaşabilir ve kıvam tutmaz.
Ardından yumurta sarılarına kalan 5 yemek kaşığı şekeri ekleyin ve şeker eriyerek karışımın açık sarı bir renk alıncaya dek mikserle çırpın.
İpek gibi bir kıvam alan yumurta sarılarının içine azar azar mascarpone peynirini ekleyin ve pürüzsüz oluncaya dek düşük ayarda karıştırın.
Çırpılmış yumurta beyazlarını, her seferinde azar azar olmak üzere üç aşamada bir spatula ile mascarpone'li karışıma yedirin.
Tüm malzemelerin homojen bir şekilde birleştiğinden emin oluncaya dek yavaşça spatula ile karıştırın.
Soğuyan kahveye Savoiardi bisküvilerini batırarak kullanmak istediğiniz bir kalıba dizin.
Bisküvileri çok ıslatırsanız kremayla buluştuğunda suyunu salar.
Bu sebeple 1-2 saniye batırıp çıkarmanız yeterli olacaktır.
Hazırladığınız ipeksi kremayı bisküvilerin üzerine bir spatula yardımı ile sürün.
Kalan bisküvileri kahveye batırıp sonra krema katmanının üzerine dizin ve tekrar krema ile kaplayın.
Elinizdeki malzemeler bitene dek servis kalıbınızın uygunluğuna göre aşamaları tekrar edin.
En üst katmanın mascarpone kreması olduğundan emin olun.
Buzdolabında en az 2 saat kadar dinlendirin ve servis etmeden önce üzerine kakao serpin.
|
|