|
|
Venüs Salata |
|
kara yaz
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 15.07.2014
Mesajlar: 32 Şehir: Samsun |
Kısa URL: https://ml.md/lc134839
Gönderme Tarihi: 15.Haz.2018
1,358 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 adet kırmızı elma
1 adet taze sıkılmış limon suyu
2 su bardağı haşlanmış ve oda sıcaklığında Jasmine Pirinç
1 dal doğranmış kereviz sapı
½ su bardağı doğranmış beyaz badem
½ su bardağı doğranmış çilek
Sos için:
½ su bardağı mayonez
½ su bardağı yağsız yoğurt
Genişçe bir kabın içerisine küp küp doğranmış elmaları ve limon suyunu koyun ve karıştırın. Daha sonra pirinçleri, kereviz saplarını ve çilekleri ekleyin. Tüm malzemeyi karıştırın.
Sosus için, küçük bir kabın içerisinde mayonez ve yoğurdu birlikte karıştırın. Bir spatül yardımıyla salatanın üstüne dökün. En son bademle süsleyin. Servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin.
|
|
VENÜS SALATASI Tarifleri Yoğurtlu Salata Tarifleri
|
|