Kısa URL: https://ml.md/lc5972
Gönderme Tarihi: 06.Tem.2006
3,154 defa indirildi / yazdırıldı
1 litre
200 ml sirke
700 ml zeytinyağı
75 gram ince kıyılmış soğan
50 gram ince kıyılmış kapari
Tuz
Karabiber
1 çay kaşığı toz hardal
1/4 Kıyılmış maydanoz
Bir kapta sirke ve zeytinyağını karıştırınız.
Sırasıyla her biri ince kıyılmış olan soğan, kapari ve maydanozu karıştırarak, tuz, karabiber ve toz hardalı
ilave edip sosu tamamlayın.
Servis edebilirsiniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc143164
Gönderme Tarihi: 01.Haz.2019
691 defa indirildi / yazdırıldı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı sirke
Yarım çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Arzu ederseniz ince kıyılmış taze dağ kekiği
Tüm malzemeleri bir kaseye alarak bir çatal yardımıyla çırpın. Malzemelerin iyice birbirine karıştığından emin olduktan sonra bu harika lezzeti salatanızla buluşturup servis edebilirsiniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc143165
Gönderme Tarihi: 01.Haz.2019
619 defa indirildi / yazdırıldı
3 kahve fincanı zeytinyağı
1 çay kaşığı toz hardal
Yarım çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı kıyılmış kapari
Yarım kahve fincanı sirke
Yarım çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
2 yemek kaşığı kıyılmış kornişon turşu
Kısa URL: https://ml.md/lc170269
Gönderme Tarihi: 13.Şub.2023
313 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet arpacık soğan
1 tatlı kaşığı hardal
2 yemek kaşığı beyaz sirke
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı karışık baharat
1 çay kaşığı tuz
Derin bir kabın içine ince ince kestiğiniz soğanı koyun.
Üzerine baharatları, sirkeyi ve yapı ilave edin.
Blendırdan bir kaç defa geçirin.
Bu karışımı temiz bir cam kavanozun içine koyun.
Ardından en fazla 1-2 gün içinde tüketin.