Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Fincan Keki Tarifleri > Vişne Soslu Cheesecake (3 adet - 11,568 defa bakıldı)

Vişne Soslu Cheesecake


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Bademli Kek Tarifleri
Browni Tarifleri
Cevizli Kek Tarifleri
Cheesecake Tarifleri
Çaylı Kek Tarifleri
Çikolatalı Kek Tarifleri
Çilekli Kek Tarifleri
Elmalı Kek Tarifleri
Erikli Kek Tarifleri
Fındıklı Kek Tarifleri
Fıstıklı Kek Tarifleri
Fincan Keki Tarifleri
Havuclu Kek Tarifleri
Hindistancevizli Kek Tarifleri
Hurmalı Kek Tarifleri
Islak Kek Tarifleri
Kağıtta Kek Tarifleri
Kahveli Kek Tarifleri
Kakaolu Kek Tarifleri
Kayısılı Kek Tarifleri
Kremalı Kek Tarifleri
Kirazlı Kek Tarifleri
Kivili Kek Tarifleri
Kup Kek Tarifleri
Limonlu Kek Tarifleri
Meyveli Kek Tarifleri
Muffin Tarifleri
Muzlu Kek Tarifleri
Pankek Tarifleri
Patatesli Kek Tarifleri
Peynirli Kek Tarifleri
Portakallı Kek Tarifleri
Soslu Kek Tarifleri
Sünger Kek Tarifleri
Şeftalili Kek Tarifleri
Tava Kek Tarifleri
Top Kek Tarifleri
Tuzlu Kek Tarifleri
Unsuz Kek Tarifleri
Üzümlü Kek Tarifleri
Vişneli Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Vişne Soslu Cheesecake

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168771
Gönderme Tarihi: 26.Kas.2022
251 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.droetker.com.tr

Taban:
200 g yulaflı bisküvi
75 g eritilmiş tereyağı
2 yemek kaşığı süt
Krema için:
1 poşet Dr. Oetker Cheesecake Yap
2,5 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
1,5 su bardağı yoğurt
Sos için:
1 poşet Dr. Oetker Hızlı Nişasta
1 su bardağı vişne suyu
Kalıp:
Kelepçeli kalıp (Ø 24 cm)

Bisküvileri mutfak robotunda öğütün ve derin bir kaba alın. Üzerine eritilmiş tereyağı ve sütü ilave edip kaşık ile iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve kaşığın tersi ile hafifçe bastırarak tabana yayın.
2,5 su bardağı sütü çırpma kabına alın ve üzerine Cheesecake Yap poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2 dakika çırpın. Yoğurdu ilave edin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Hazırladığınız bisküvili tabanın üzerine dökün ve kaşık ile yayarak üzerini düzeltin. Buzdolabına alın ve yaklaşık 2 saat bekletin.
Vişne suyunu bir kaseye alın. Hızlı nişastayı bir çay kaşığı ile azar azar ilave ederek kaşık ile yavaşça karıştırın. Hızlı nişastanın tamamını ekleyinceye kadar karıştırmaya devam edin. 2 dakika bekletin. Cheesecake'i buzdolabından çıkarın, üzerine sos döküp dilimleyerek servis yapın.



Vişne Soslu Cheseecake

günşıl
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.12.2020
Mesajlar: 35
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc155129
Gönderme Tarihi: 30.Arl.2020
356 defa indirildi / yazdırıldı




Taban İçin:
120 gram tereyağı
2 paket petit-beurre bisküvi
Cheesecake Dolgusu İçin:
400 gram krem peynir
80 gram bal
200 gram krema
4 adet yumurta sarısı
80 gram nişasta
4 adet yumurta akı
Vişne Sos İçin:
200 gram vişne(ayıklanmış)
20 gram su
30 gram şeker

Vişne Sos Hazırlanışı: Vişne çekirdeklerini ayıklayıp bol su ile yıkayın.
Tavaya vişneleri, suyu ve şekeri ilave edip kısık ateşte özleşene kadar pişirin ve soğuması için kenara alın.
Cheesecake Tabanın Hazırlanışı için: Önce tabanı için, soğuk tereyağı ve bisküviyi mutfak robotunda çekin.
Çekilmiş tereyağı ve bisküviyi cheesecake kabının tabanına yayın. Dolapta dinlendirin. Fırını 180 derece fansız programda ısıtın.
Dinlenen cheesecake tabanını fırında 15-20 dakika pişirin. Daha sonra fırını 120 dereceye ayarlayın.
Cheesecake Dolgusu Hazırlanışı İçin: Krem peynir, bal ve kremayı hacminin iki katına çıkana kadar çırpın.
Yumurta sarılarını karışıma teker teker ilave edin en son nişastayı ekleyin.
Yumurta beyazlarını başka bir kapta iyice çırpın.
Çırptığınız yumurta beyazlarını karışıma yavaşça yedirin.
Tabanın üzerine nazikçe dökün. Ve fırının içine ısıya dayanıklı bir kabın içerisinde su koyun.
Dolgu kreması ile birlikte, 45 dakika kontrollü bir şekilde pişirin.
Dolapta 8 saat dinlendirip, vişne sosu ilave edin

Not: Cheesecakein çatlaması olağan bir durumdur, fırının ısısı, nem oranı cheesecakein narin hamurunu çatlatmaya yetecektir. Ancak çatlamayı engellemek için fırından çıkar çıkmaz kenarlarından bıçak yardımı ile kalıptan ayırmak ve iyice dinlendirmek gibi yöntemleri kullanabilirsiniz.



Vişne Soslu Cheesecake

türk anahtarı
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 01.08.2016
Mesajlar: 24
Şehir: Bitlis
Kısa URL: https://ml.md/lc118642
Gönderme Tarihi: 03.Ağu.2016
1,101 defa indirildi / yazdırıldı




Merve Nur Demir

2 paket yulaflı bisküvi
150 gram margarin veya tereyağı
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı toz şeker
3 adet yumurta
1 paket vanilya
1 kutu labne peyniri
250 gram vişne
1 çorba kaşığı nişasta
Sosu için:
5 kaşık toz şeker (Vişnenin ekşiliğine göre)

Krema hazırlanışı: Şeker, yumurta ve yoğurt bir kapta çırpılır. Beyaz köpük halini aldığı zaman içine vanilya ve labne peyniri eklenir tekrar çırpılır.
Hamurun hazırlanışı: Bisküviler mutfak robotunda hafif diri kalacak şekilde öğütülür. Tereyağı eritilir ve farklı bir kaba alınmış bisküvilerin üzerine dökülür. Yağ ve bisküviler harmanlanır. Kelepçeli kalıba yağlı kağıt yerleştirilir. Bisküviden hazırladığımız taban kaba dökülür ve düz olacak şekilde bastırılır. Krema üzerine dökülür ve 180 derecelik fırında pişmeye bırakılır.
Sosun hazırlanışı: Vişneler 5 kaşık şeker ve 1 kaşık nişastayla kısık ateşte kaynatılır. Sonra soğumaya bırakılır. Pişen cheesecake tabanı fırından çıkarılır. Üzerine vişne sosu dökülür.







Vişne Soslu Cheesecake Tarifleri Fincan Keki Tarifleri



(3 adet Vişne Soslu Cheesecake 11,568 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort