Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Portakal Suyu Tarifleri > Vişne Suyu (5 adet - 12,610 defa bakıldı)

Vişne Suyu


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Ayran Tarifleri
Boza Tarifleri
Çay Tarifleri
Çilek Suyu Tarifleri
Elma Suyu Tarifleri
Gazoz Tarifleri
Kokteyl Tarifleri
Limonata Tarifleri
Maden Suyu Tarifleri
Meyve Suyu Tarifleri
Milkshake Tarifleri
Nar Suyu Tarifleri
Portakal Suyu Tarifleri
Salep Tarifleri
Sıcak Çikolata Tarifleri
Smoothie Tarifleri
Şerbet Tarifleri
Soda Tarifleri
Şurup Tarifleri
Türk Kahvesi Tarifleri
Vişne Suyu Tarifleri
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Vişne Suyu

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc174925
Gönderme Tarihi: 04.Kas.2023
94 defa indirildi / yazdırıldı




Önce vişnelerin sapını ve çekirdeklerini ayıklayabilirsiniz.
Ardından vişneleri su ile kaynatmaya başlayın.
Vişnenin rengi suya geçince şekerini ekleyin ve tekrar kaynatın.
Şeker tamamen eridikten sonra ocağın altını kapatarak soğumaya bırakabilirsiniz.


Vişne Suyu

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc174684
Gönderme Tarihi: 19.Ekm.2023
209 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım kilo vişne
7 su bardağı su
5-6 yemek kaşığı toz şeker

Tenceremize vişne ve suyu koyup yaklaşık 15 dk. orta ateşte kaynatıyoruz. Rengini vermiş olduğunu ve vişnelerin haşlandığını göreceksiniz bu aşamada şekerini ilave edip (şekerin miktarını kendi zevkinize göre ayarlayabilirsiniz) 5 dk. kadar daha kaynatıp ocağın altını kapatıyoruz. Bir kenarda soğuttuktan sonra süzgeç yardımıyla sürahiye alabilir, dilerseniz de taneleriyle komposto gibi tüketebilirsiniz.



Vişne Suyu

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc159049
Gönderme Tarihi: 26.Tem.2021
356 defa indirildi / yazdırıldı




500 gram vişne
1,5 su bardağı toz şeker
Yarım limon suyu
1,5 buçuk litre su

Vişneleri güzelce ayıklayıp yıkayın.
Daha sonra tencereye alıp üzerine su ekleyin ve kaynamaya bırakın.
Kaynadıktan sonra şeker ve limon suyunu da ekleyip karıştırın.
Vişneler çatlayana kadar kaynama işlemine devam edin.
Vişne suyu kaynadıktan sonra ocaktan alın ve soğuması için bekletin.
Soğuduktan sonra süzgeç yardımıyla vişneleri süzün.
Ardından buzdolabına alın.



Ev Yapımı Vişne Suyu

hüsnü güven
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 12.04.2019
Mesajlar: 23
Şehir: Mardin
Kısa URL: https://ml.md/lc141940
Gönderme Tarihi: 13.Nis.2019
1,414 defa indirildi / yazdırıldı




1 kilogram vişne
1,5 litre su
2 su bardağı toz şeker
Yarım limon

Vişneleri yıkayıp saplarını koparın, geniş ve derin bir tencereye alın. Vişnelerin üzerini geçecek kadar su ekleyin. Toz şekerini de ilave edip orta hararetli ateşte kaynamaya bırakın. Vişne suyu kaynamaya başlayınca suyun renginin daha kırmızı olması için yarım limonun suyunu sıkıp ekleyin. Vişneler çatlayana kadar kaynatın.
Soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz.



Vişne Suyu

vız vız vız
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.03.2015
Mesajlar: 39
Şehir: Rize
Kısa URL: https://ml.md/lc133111
Gönderme Tarihi: 03.Nis.2018
594 defa indirildi / yazdırıldı




1 kilo vişne
1 kilo şeker
3 litre su

Vişneleri eğer mevsiminde isek taze taze saplarını koparıp yıkıyoruz
Mevsimi değilse vişnelerimiz buzlukta ise doğrudan tencereye alıyoruz ve üzerine su ile şekeri koyup ateşe alıyoruz
Yaklaşık yarım saat kaynatıyoruz ve ateşten alıp süzekten geçiriyoruz
Sıcak sıcak kavanozlara doldurup kavanozları sıkıca kapatıp uzun süre saklaya bilirsiniz.







Vişne Suyu Tarifleri Portakal Suyu Tarifleri



(5 adet Vişne Suyu 12,610 defa bakıldı)

1 2 3 4 5

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort