Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Vişneli Soğuk Cheesecake


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Algida Yemek Tarifleri
Arçelik Yemek Tarifleri
Arzum Yemek Tarifleri
Aytaç Yemek Tarifleri
Banvit Yemek Tarifleri
Bizim Mutfak Yemek Tarifleri
Borcam Yemek Tarifleri
Dardanel Yemek Tarifleri
Duru Bulgur Yemek Tarifleri
Emsan Yemek Tarifleri
Eti Yemek Tarifleri
Fairy Yemek Tarifleri
Feast Yemek Tarifleri
Fritolay Yemek Tarifleri
Halk Yemek Tarifleri
Keskinoğlu Yemek Tarifleri
Knorr Yemek Tarifleri
Komili Yemek Tarifleri
Koska Yemek Tarifleri
Lezita Yemek Tarifleri
Luna Yemek Tarifleri
Maggi Yemek Tarifleri
Maret Yemek Tarifleri
Migros Yemek Tarifleri
Milupa Bebek Maması Tarifleri
Moulinex Yemek Tarifleri
Nestle Yemek Tarifleri
Nuhun Ankara Makarnası Yemek Tarifleri
Orkide Yemek Tarifleri
Pakmaya Yemek Tarifleri
Penguen Yemek Tarifleri
Philips Yemek Tarifleri
Pınar Yemek Tarifleri
Piyale Yemek Tarifleri
Sana Yemek Tarifleri
Selva Yemek Tarifleri
Sinbo Yemek Tarifleri
SuperFresh Yemek Tarifleri
Sütaş Yemek Tarifleri
Tamek Yemek Tarifleri
Tat Yemek Tarifleri
Tefal Yemek Tarifleri
Tukaş Yemek Tarifleri
Uno Yemek Tarifleri
Ülker Yemek Tarifleri
Yonca Yemek Tarifleri
Yörsan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Vişneli Soğuk Cheesecake

Yemek Tarifleri
Robot

Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595
Şehir: Türkiye
Kısa URL: https://ml.md/lc58006
Gönderme Tarihi: 01.Arl.2010
4,028 defa indirildi / yazdırıldı




Taban için:
1.5 paket Çifte Kavrulmuş Ülker Pötibör Bisküvi
2-3 çorba kaşığı süt
50 gr tereyağı veya margarin
Kek için:
1 paket labne peyniri
1 çay bardağı tozşeker
2 çay bardağı süt krema
1 paket vanilya
3 çorba kaşığı vişneli toz jöle
3 çorba kaşığı kaynar su

- Pötibör bisküvileri mutfak robotunda çekerek toz haline getirin.
- Oda sıcaklığında yumuşatılmış margarini toz halindeki bisküviye ekleyip önce parmak uçlarınızla karıştırın, sonra elinizle yoğurun. 2-3 kaşık süt ekleyip hamur halini alana kadar yoğurmaya devam edin.
- Bisküvi hamurunu 18-20 cm çapında kelepçeli kalıbın dibine döşeyin. Buzdolabında 10 dakika bekletin.
- Labne peyniri, krema ve tozşekeri bir kaba alıp mikserle çırpın. 3 kaşık kaynar suda 3 kaşık toz jöleyi eritin. Ilınıncaya kadar karıştırıp peynirli malzemeye ekleyin. Hızlıca karıştırıp kalıbı dolaptan alı ve içine doldurup kalıbı derin dondurucuda 2 saat bekletin.
- Servisten yarım saat kadar önce kalıbı dolaptan çıkarın. Çemberden çıkarılacak kadar çözüldükten sonra kalıptan dikkatlice çıkarıp servis tabağına alın ve üzerini vişne taneleriyle süsleyin. Dilimleyip soğuk olarak servis yapın.


Vişneli Soğuk Cheesecake

Hazan Yaprakları
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 11.12.2009
Mesajlar: 55
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc81411
Gönderme Tarihi: 27.Eyl.2012
2,176 defa indirildi / yazdırıldı




1.5 paket Ülker Sade Pötibör
50 gr margarin
3 çorba kaşığı soğuk süt
2 çorba kaşığı tozşeker
1.5 kutu ( 300 gr) labne peyniri
1 su bardağı krema
2 çay bardağı tozşeker
1 adet yaprak jelatin (veya 2 çorba kaşığı jöle)
1 su bardağı taze vişne

Vişneleri yıkayıp saplarını ve çekirdeklerini ayıklayın. Bir tencereye koyup üzerine 1 çay bardağı kadar su ve 2 kaşık toz şeker ilave edin. Vişneler yumuşayana kadar yaklaşık 15 dk pişirin. Soğumaya bırakın.
Bisküvileri mutfak robotunun doğrayıcısında ufalayın. Bir kabın içinde margarin ve süt ekleyerek yoğurup cheesecake tabanını hazırlayın. 18 cm çapında kelepçeli bir kek kalıbının dibine hazırladığınız bisküvi hamurunu elinizle bastırarak döşeyin. 180 derece fırında 10-12 dk pişirip soğumaya bırakın.
Bir kabın içinde labne peyniri, krema ve şekeri mikserle çırpın. Yaprak jelatini ufak bir kase suda 5 dk bekletin. Vişnelerin fazla suyunu süzüp tanelerini ezerek püre haline getirin ve kremalı karışıma ekleyin. Jelatin yumuşayınca suyun içinden alıp bir cezveye koyun. 1 dk kadar ocağa tuttuğunuzda sıvılaşacaktır. Hemen kremalı karışıma ekleyin ve mikserle çırpın. Sonra bir tahta kaşıkla harmanlayıp karışımı bisküvi tabanın üzerine (kalıbın içine) doldurun. Derin dondurucuya koyup 4 saat kadar bekletin.
Cheesecake tamamen donduğunda oda sıcaklığına alıp 10 dk kadar bekletin ve kalıptan çıkarın. Üzerini taze vişnelerle süsleyin. Dilimleyerek servis yapın. Kalan kısmını yine derin dondurucuda saklayın.






Vişneli Soğuk Cheesecake Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri



(2 adet Vişneli Soğuk Cheesecake 90,733 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort