|
|
YAĞDA YUMURTA |
|
paspartu
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 04.05.2006
Mesajlar: 102 Şehir: Bartın |
Kısa URL: https://ml.md/lc3352
Gönderme Tarihi: 04.May.2006
3,110 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 ADET KÖY VEYA ÇiFTLiK YUMURTASI
SIZMA VEYA EKSTRA EKSTRA ZEYTiN YAĞI VEYA TEREYAĞ
TUZ
KARABİBER
TAVAYA MAKUL MİKTARDA ( 50 GR ) ZEYTYİN YAĞI KOYUNUZ, VEYA ÇOK AZ ISITARAK ERİMESİNİ SAĞLADIĞINIZ TEREYAĞ İÇİNE 2 ADET YUMURTAYI İLAVE EDİNİZ. TUZ VE KARABİBER KOYDUKTAN SONRA TAVANIN CAM KAPAĞINI KAPATIN VE HIZLI ATEŞTE YUMURTANIN BEYAZI PİŞİNCEYE KADAR PİŞİRİNİZ. (3 DAKİKA YETER VE SARISI PİŞMESE DAHA İYİ OLUR )
NOT: GEREK TEREYAĞINI GEREK ZEYTİN YAĞINI TAVADA ASLA YAKMADAN YUMURTALARI İLAVE EDİNİZ. ZATEN İŞİN PÜF NOKTASI DA BURASIDIR.DİĞER SIVI VEYA KATI YAĞLAR TAVSİYE EDİLMEZ.
ML® Yağda Yumurta için tıklayın
Fotoğraf "farah" tarafından gönderildi. 17.09.2020
|
|
YAĞDA YUMURTA Tarifleri Peynirli Yumurta Tarifleri
|
|