|
|
Yavru Pasta |
|
kiraz çekirdeği
Aşçı
Kayıt: 10.01.2015
Mesajlar: 16 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc104270
Gönderme Tarihi: 10.Oca.2015
1,220 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket pötibör bisküvi
3 su bardağı süt
3 çorba kaşığı nişasta
1 çorba kaşığı un
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı kakao
Bisküviler iri kırılır. Diğer malzemeler tencereye konur. Orta ateşte sürekli karıştırarak kıvam alana pişirilir. Ateşten almadan hemen önce bisküviler atılır. Islatılmış çukur kaba dökülür, düzeltilir. Bir gece buzdolabında bekletilir. Ertesi gün servis tabağına ters çevrilir.
|
|
Yavru Pasta Tarifleri Baton Pasta Tarifleri
|
|