Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yedi Göller Çorbası (Bolu)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Amasya Yemekleri
Artvin Yemekleri
Bartın Yemekleri
Bayburt Yemekleri
Bolu Yemekleri
Çorum Yemekleri
Düzce Yemekleri
Giresun Yemekleri
Gümüşhane Yemekleri
Karabük Yemekleri
Kastamonu Yemekleri
Ordu Yemekleri
Rize Yemekleri
Samsun Yemekleri
Sinop Yemekleri
Tokat Yemekleri
Trabzon Yemekleri
Zonguldak Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yedi Göller Çorbası (Bolu)

deneysel
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 18.02.2019
Mesajlar: 24
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc140655
Gönderme Tarihi: 19.Şub.2019
860 defa indirildi / yazdırıldı




1 çay bardağı kuru fasulye
1 adet havuç,
1 çay bardağı pirinç
1 çorba kaşığı tereyağı
150 gram haşlanmış ıspanak
2 diş sarmısak
1 su bardağı mini misket köfte (80 gram kıymadan fındık iriliğinde parçalar koparıp yuvarlayarak hazırlanmış)
2 adet kırmızı biber
Yarım demet dereotu
Maydanoz
Terbiyesi için:
3 çorba kaşığı un
1 adet yumurta
Yarım limon

Kuru fasulyeyi 10 dakika haşlayın. Ardından minik doğranmış havucu ekleyip 10 dakika daha haşlayın. En son pirinci ilave edip,10 dakika haşlayın. Ayrı bir tencerede küçük doğranmış ıspanak, ince kıyılmış sarmısak ve misket köfteleri yağda çevirin. Kuru fasulyeli malzemeyi suyuyla birlikte tencereye ilave edin.10 dakika kaynatın. Ayrı bir yerde un, yumurta ve limon suyunu çırpın. Hazırladığınız terbiyeyi çorbaya azar azar katın. 2 dakika daha kaynatıp, ocaktan alın. İnce kıyılmış dereotu ve maydanozla süsleyip servis yapın.







Yedi Göller Çorbası (Bolu) Tarifleri Karadeniz Yemekleri



(1 adet Yedi Göller Çorbası (Bolu) 4,184 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort