Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yeşil Çayın Hazırlanması


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yeşil Çay Demlemenin Püf Noktaları

Doctor
English Admin
English Admin

Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416
Şehir: KKTC
Kısa URL: https://ml.md/lc163108
Gönderme Tarihi: 16.Şub.2022
262 defa indirildi / yazdırıldı




Her şeyin öncesinde gerçek yeşil çay bulmanız gerekmektedir. Ve yeşil çay demlemek için bitkinin yapraklarından yararlanmalısınız. Poşet çaylar genellikle istenilen sonucun elde edilmesini zorlaştırmaktadır.
Yeşil çayı demlerken bekleme süreniz beş dakikadan az olmamalıdır. Bu arada bitkinin içeriğindeki uyarıcı maddeler açığa çıkar. Antioksidan etki ise ortalama on dakika beklenmesi ile ortaya çıkmaktadır. Kısacası yeşil çayı demlerken ne kadar çok beklerseniz, o kadar yararlı etkisinden faydalanırsınız; ancak tadının da sertleşeceğini unutmamalısınız.
Demlemiş olduğunuz yeşil çayın içerisine kesinlikle şeker ilave etmemelisiniz. Damak zevkinize göre limon suyu ekleyebilirsiniz.
Yeşil çayı demlerken, kaynatmak ise çok büyük bir yanlıştır.
O sırada ne kadar yeşil çay içecekseniz o kadar demlemelisiniz. Çünkü bu bitkinin çayı her seferinde taze olarak hazırlanıp tüketilmelidir. Aksi halde, yararlı etkilerinden faydalanmak imkansızlaşacaktır.







Yeşil Çayın Hazırlanması Tarifleri Aşçılığın Püf Noktaları



(1 adet Yeşil Çayın Hazırlanması 21,073 defa bakıldı)

1

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort