Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Pasta Tarifleri > Yılbaşı Sepeti (1 adet - 3,325 defa bakıldı)

Yılbaşı Sepeti


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yılbaşı Sepeti

piri reis
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2019
Mesajlar: 24
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc140098
Gönderme Tarihi: 28.Oca.2019
666 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.unipro.com.tr

Çikolata Model Hamuru (Çeşitli çiçekler, şekiller ve turta kaplamaları için)

Reçete 1
Glikoz 500 gr
Krater Bitter Çikolata Kuvertür 175 gr
Krater Sütlü Çikolata Kuvertür 150 gr
Krater Beyaz Çikolata Kuvertür 150 gr

Glikoz ve kuvertürlerin sıcaklığı 35-38 °C ısıda olması gerekir. Fazla sıcaklık hamurun yağlanmasına yardımcı olur. Hepsi bir arada çok hızlı bir şekilde karıştırılır, naylon torbaya konur, 1 gün sonra kullanılır.

Reçete 2
Glikoz 150 gr
Krater Bitter Çikolata Kuvertür 500 gr
Baklava şurubu 100 gr

Glikoz, kuvertür ve şurubun sıcaklığı 35-38 °C ısıda olması gerekir. Hepsi bir arada çok hızlı bir şekilde karıştırılır, naylon torbaya konur, 1 gün sonra kullanılır.

Reçete 3
Krater Renkli Kokolin Kuvertür 500 gr
Glikoz 150 gr
Kakao yağı (eritilmiş) 50 gr
Baklava şurubu 75 gr

Bütün malzemeler 35-38 °C ısıda olması gerekir, önce glikoz ve şurup beraber karıştırılır. Daha sonra kalan malzemeler katılarak hepsi bir arada çok hızlı bir şekilde karıştırılır, naylon torba içine konur.
Ertesi günü, karışımın içine tekrar 35 °C ısıda eritilmiş kokolin konfiseri yedirilir. Bu sonradan katılan kokolin miktarı beyaz için 150-300 gr diğer renklerde farklılıklar gösterir. Bu karışım içine jel gıda boyası katılarak renklendirme yapılabilir.

Reçete 4
Krater Bitter Çikolata Kuvertür 550 gr
Yaprak jelatin 2,5 adet (Soğuk suda yumuşatılır, sonra eritilir.)
Su (Jelatini eritmek için) 50 gr
Glikoz 200 gr

Bütün malzemelerin 35-38 °C ısıda olması lazım. Yaprak jelatin eritilir, glikoz ilave edilir. Daha sonra kuvertür katılarak hızlı karıştırılır. Bu karışım yumuşak olabilir, turta kaplamaları için uygundur. Naylon torba içinde saklanır, 1 gün sonra kullanılır.
Bütün malzemeler az miktarlarda yazılmıştır, öncelikle kuvertür cinslerine göre farklılıklar gösterebilir. Karışımlarda, tam uygun kıvam elde edilince miktarlar fazlalaştırılır. Karışım esnasında yağlanma olabilir. Bu nedenle, bir gün sonra tekrar yoğrulup, naylon paket içinde saklanır. Buzdolabına konmaz, ancak uzun bir süre sonra kullanılacaksa buzdolabına konur. 24 saat önce buzdolabından çıkartılır, oda sıcaklığında bekletilir.







Yılbaşı Sepeti Tarifleri Pasta Tarifleri



(1 adet Yılbaşı Sepeti 3,325 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort