2 paket yulaflı bisküvi
1 paket kakaolu yulaflı bisküvi
1 çay bardağı hindistancevizi
1 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı şeker
1 su bardağı süt
Renkli pasta süsü
Bisküvileri blender'da inceltin ve geniş bir kaba alın. Üzerine şeker, kakao ve Hindistan cevizi ekleyin. Sütü azar azar ekleyerek yumuşatın, tüm malzemeyi yoğurun ve toparlanabilecek şekilde bir hamur kıvamı elde edin. Küçük küçük toplar haline getirin ve pasta süslerine batırıp süt ile ıslatılmış bisküvilerin üzerine koyun.
Bir iki saat dolapta beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Not: Bu tarifte tereyağı ya da katı yağ kullanılmamıştır ama istenirse malzemeler eklenmeden önce bir iki kaşık yağ eritip rondadan geçirilmiş bisküvilerin üzerine dökülebilir. Hamurun donmasına ve malzemeleri tutmaya yardımcı olacaktır.
Kısa URL: https://ml.md/lc132706
Gönderme Tarihi: 18.Mar.2018
854 defa indirildi / yazdırıldı
1 paket sade kremşanti
1 su bardağı soğuk süt
1 paket eti burçak yulaflı bisküvi
Üzeri için:
Çikolatalı şekerleme
Mikser kabına süt ve kremşantiyi alıp iyice köpürtüyoruz.
Elimize bir bisküvi alıyoruz üzerine kremşanti sürüyoruz ve bir tane daha bisküvi koyuyoruz onun üzerine de kremşanti sürüyoruz ve servis tabağına alıyoruz.
Malzememiz bitene kadar aynı işlemi uyguluyoruz.
Üzerlerine şekerleme serpip buzdolabında 1 saat bekletip yumuşamalarını sağlıyoruz.
Daha sonra servis yapıyoruz.