Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

ZEYTİNYAĞLI AYŞEKADIN FASULYE


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Zeytinyağlı Bakla Tarifleri
Zeytinyağlı Bamya Tarifleri
Zeytinyağlı Bezelye Tarifleri
Zeytinyağlı Biber Tarifleri
Zeytinyağlı Börülce Tarifleri
Zeytinyağlı Domates Tarifleri
Zeytinyağlı Enginar Tarifleri
Zeytinyağlı Fasülye Tarifleri
Zeytinyağlı Havuç Tarifleri
Zeytinyağlı Ispanak Tarifleri
Zeytinyağlı Kabak Tarifleri
Zeytinyağlı Kereviz Tarifleri
Zeytinyağlı Lahana Tarifleri
Zeytinyağlı Patates Tarifleri
Zeytinyağlı Patlıcan Tarifleri
Zeytinyağlı Pırasa Tarifleri
Zeytinyağlı Sebze Tarifleri
Zeytinyağlı Türlü Tarifleri
Zeytinyağlı Yerelması Tarifleri
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


ZEYTİNYAĞLU AYŞE KADIN FASULYESİ

YaseminT
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 06.11.2007
Mesajlar: 75
Şehir: Merzifon
Kısa URL: https://ml.md/lc19226
Gönderme Tarihi: 10.Kas.2007
3,232 defa indirildi / yazdırıldı




Malzeme :
2 kg. fasulye,
2 adet soğan
2 adet domates,
1 kaşık salça,
yarım bardak zeytinyağı,
tuz.

Yapılışı:
1- Fasulyenin kılçıklarını hafifçe keserek çıkarınız.
2- Bütün veya ikiye bölüp yıkayınız.
3- Bir tencereye yağı, kıyılmış soğanı koyup hafifçe öldürünüz.
4- Fasulyeleri koyup kapağını kapatıp hafifçe öldürünüz. (Tencereyi silkeleyerek).
5- Kabukları soyulmuş ve fındık büyüklüğünde doğranmış domatesi koyup onunla da domatesler ölünceye kadar silkeleyerek pişiriniz.
6- Kafi miktar su koyup harlı ateşte pişiriniz.
7- Kabında soğutup tabağına koyup servis yapınız.


ZEYTİNYAĞLI AYŞEKADIN FASULYE

toto
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2006
Mesajlar: 22
Kısa URL: https://ml.md/lc16449
Gönderme Tarihi: 17.Tem.2007
2,734 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg. Ayşekadın fasulye
1 Çay bardağı zeytinyağı
2 Soğan
2 Olgun irice domates.

Fasulyelerin tepelerini kesip kenarlarını incecik keserek temizleyin güzelce yıkayın.
Pişireceğiniz tencereye zeytinyağını koyup soğanları rendeleyip hafifçe yağda sarartın domatesleri de rendeleyerek tencereye koyun tuzunu serpin adamakıllı karıştırın bir iki dakika suyunu salması için pişirin. Hazırlanmış fasulyeleri tencereye istif edin, suyunu ilâve ederek orta ateşte pişirin soğuyunca tabağa boşaltın.


ZEYTİNYAĞLI AYŞEKADIN FASULYESİ

bitmeyen şarkı
Editor
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc59356
Gönderme Tarihi: 13.Oca.2011
2,293 defa indirildi / yazdırıldı




750 gr ayşekadın fasulye
1 soğan
1/2 su bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı şeker
1 büyük boy domates

Fasulyelerin uç taraflarını kesiniz. Küçıklarını ayıklayıp bol suda iyice yıkayınız. Suyunu bir kevgirle süzerek tencereye düzenli biçimde yerleştiriniz. Zeytinyağını, tuzunu ve şekerini koyduktan sonra, soğanını da ortadan ikiye ayırıp en üste yerleştiriniz. Ağır ateşte önce 20 dakika pişiriniz; sonra, suyunu koyup bir buçuk saat kadar daha pişiriniz. Tencereyi ateşten almadan 15-20 dakika kadar önce, kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılarak halka halinde doğranmış domatesleri, fasulyelerin üstüne diziniz. Tencereyi ateşten aldıktan sonra, soğumasını bekleyiniz. Fasulyeleri bir servis tabağına alıp üstüne domatesten bir gül yaparak servis ediniz.


ZEYTİNYAĞLI AYŞEKADIN

mırmır
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 16.03.2011
Mesajlar: 21
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc61369
Gönderme Tarihi: 16.Mar.2011
2,203 defa indirildi / yazdırıldı




1/2 kilo Ayşekadın fasulye
1 çay bardağı zeytinyağı
2 ufak boy soğan
1 orta boy domates
1 çay kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz

Fasülyeler temizlenir. Soğanların kabukları soyularak rendenin ince tarafından geçirilir. Tencerenin içine bu soğanlar ve zeytinyağı ilâve edilip, orta derecedeki ateşte renkleri hafif sararıncaya kadar pişirilir. Kızarmış soğanların üzerine temizlenen fasülyeler ve dilimlenmiş domatesler konur. Üzerine 1 çay kaşığı tuz, bir çay kaşığı şeker ve bir su bardağı su ilâve edilir. Orta sıcaklıktaki bir ateşte pişirilir. Soğuk olarak servis yapılrr.






ZEYTİNYAĞLI AYŞEKADIN FASULYE Tarifleri Zeytinyağlı Türlü Tarifleri



(4 adet ZEYTİNYAĞLI AYŞEKADIN FASULYE 350,633 defa bakıldı)

1 2 3 4

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort