Kısa URL: https://ml.md/lc135204
Gönderme Tarihi: 01.Tem.2018
690 defa indirildi / yazdırıldı
Yarım kilo taze fasulye
3-4 adet salatalık turşusu
1.5 kaşık salça
1 adet orta boy soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Orta boy soğanları ince ince dilimledikten sonra kısık ateşte pembeleşinceye kadar zeytinyağında kavurun.
Bir diş sarmısağı ezip salçayla birlikte soğanın üzerine ilave edin.
Fasulye ve turşuyu bu karışıma ekleyip, 10-15 dk. kavurun.
Tuz ve dilerseniz kırmızı pul biber ekleyip soğuttuktan sonra servis yapın.
Fotoğraf "cTesi" tarafından gönderildi. 08.06.2019
Kısa URL: https://ml.md/lc153124
Gönderme Tarihi: 19.Eyl.2020
331 defa indirildi / yazdırıldı
500 gram taze fasulye
1 adet orta boy soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
1,5 yemek kaşığı salça
3-4 adet salatalık turşusu
Tuz
Soğanı piyazlık, fasulyeleri ve turşuları ise kare kare doğrayın.
Zeytinyağını tencereye alıp soğanları kısık ateşte pembeleşinceye kadar kavurun.
Bir diş sarımsağı ezip salçayla birlikte soğanlara ilave edin.
Fasulye ve turşuyu bu karışıma ekleyip 10-15 dakika kavurun.
Tuz ve dilerseniz kırmızı pul biber ekleyip soğuduktan sonra servis yapın.