Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Armut Tatlısı Tarifleri > Armut Tatlısı (26 adet - 2,018,304 defa bakıldı)

Armut Tatlısı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Armut Tatlısı

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc177683
Gönderme Tarihi: 10.May.2024
137 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

4-5 adet büyük boy armut
5 yemek kaşığı şeker
3 su bardağı su
3- 4 adet karanfil
1 adet çubuk tarçın
Süslemek için:
Dondurma, kaymak veya kuru meyveler

Öncelikle sap kısımlarına zarar vermeyecek şekilde armutların kabuklarını soyun. Çekirdeklerini kabak oyacağı yardımıyla çıkartın. Geniş bir tencerenin içerisine şeker ve suyu alın. Tarçın ve karanfili ekleyin. Armutları tencereye yan olarak dizin. Tencerenin kapağını kapatarak kısık ateşte pişirmeye başlayın. 10-15 dakikada bir kaynayan şerbetten armutların üzerine gezdirin. Bu işlemi iki defa tekrarladıktan sonra kapağını kapatıp armutlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Pişen armutları, tarçını ve karanfilleri tencereden alın. Kalan şerbetini 5-10 dakika daha kaynatıp biraz daha yoğunlaştırın. Şerbeti armutların üzerine gezdirip, kuru meyveler, dondurma veya kaymak ile servis edebilirsiniz.



Armut Tatlısı

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc167402
Gönderme Tarihi: 19.Eyl.2022
161 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet Santa Maria Armut
3 yemek kaşığı toz şeker
3 su bardağı su
1 adet çubuk tarçın
2 adet karanfil
Sosu için;
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı su
40 gram tereyağı
½ kutu sıvı krema

Armutları yıkayıp kuruladıktan sonra saplarını koparmadan soyun. Dip kısımlarını kestiğiniz armutların kabak soyacağı yardımıyla çekirdeklerini çıkartın. Geniş bir tencere su, toz şeker, çubuk tarçın ve karanfilleri alın. Armutları tencereye dik bir şekilde yerleştirdikten sonra tencerenin kapağını kapatın. Armutlarınız bu şekilde 20-25 dakika pişecek. Bu sırada tatlınızın sosunu hazırlamaya başlayabilirsiniz.
Toz şeker ve suyu sos kabına alarak şekerin karamelize olmasını sağlayın. Şeker iyice eriyip kahverengi olduğunda tereyağını sosa ilave edip karıştırmaya devam edin. 100 ml sıvı kremayı ilave edin ve karıştırın. Sos bir yanda dinlenirken armutları servis tabağına alın. Karamel sosu armutların üzerine gezdirin ve dilediğiniz malzemeyle süsleyin.


Armut Tatlısı

Doctor
English Admin
English Admin

Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416
Şehir: KKTC
Kısa URL: https://ml.md/lc163127
Gönderme Tarihi: 17.Şub.2022
252 defa indirildi / yazdırıldı




8 adet armut
1 kahve fincanı kaynar su
Bir buçuk su bardağı toz şeker
2 parça fındık büyüklüğünde damla sakızı
16 adet hurma
32 adet badem
Üzerine:
2 paket (80'er gramlık) bitter çikolata
1 kahve fincanı krema

Armutları yıkadıktan sonra sapını kolay tutabilmek için üst kısmından 2 cm'lik bölümünü kabuklu bırakıp kalan kısmını soyun. Daha sonra alt kısmını düz bir şekilde kesip içini temizleyin Tencereye dizip, üzerine kaynar su, toz şeker ve dövülmüş damla sakızını ilave edin. Armutlar yumuşayana kadar pişirin (tencerenin dibinde şerbet kalırsa, harlı ateşte şerbet koyulaşana kadar pişirin, şerbet kolaylıkla yanabileceğinden bu işlem sırasında tencerenin başından ayrılmayın). Daha sonra soğumaya bırakın. Diğer taraftan hurmaların çekirdeklerini çıkarın ve içlerine 2'şer badem koyun. Hurmaları soğuyan armutların çekirdek yataklarına yerleştirin. Sapları yukarı gelecek şekilde armutları servis tabağına yerleştirin. Üzeri için çikolata ve kremayı benmari usulü eritip, karıştırın. Armutların üzerine gezdirip, servis yapın.



Armut Tatlısı

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc162316
Gönderme Tarihi: 08.Oca.2022
313 defa indirildi / yazdırıldı




2 adet deveci armudu
100 gram tereyağı
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı limon suyu
4 çorba kaşığı kahve likörü
1 adet tortilla ekmeği
3 çorba kaşığı sıvıyağ

Armutların kabuğunu soyup, 2 cm kalınlığında dilimleyin. Ayrı bir yerde tereyağını eritin. Armut, tarçın, limon suyu ve kahve likörü ekleyip, armutları zedelemeyecek şekilde çevirerek pişirin. Tortilla ekmeğini 1'er cm şeritler halinde kesin. Sıvıyağda kızartıp, armut tatlısı ile birlikte ılık servis yapın.



Armut Tatlısı

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc162016
Gönderme Tarihi: 24.Arl.2021
331 defa indirildi / yazdırıldı




4-6 adet armut
4 adet karanfil
2 adet kabuk tarçın
1 su bardağı şeker (esmer veya beyaz farketmez)
1 çay bardağı hibiskus çayı
1 litre su

Öncelikle armutları saplarına zarar gelmeyecek şekilde soyun.
Alt kısmını ayakta durması için az miktarda kesin ve orta derinlikte bir tencereye yerleştirin.
Ardından armutların üzerine şekeri, karanfili, tarçını, suyu ve hibiskus çayını ekleyin.
25 dakika kadar armutlar yumuşayana kadar kaynatın.
İsteğe göre kaymak ile süsleyip servis edebilirsiniz.



Armut Tatlısı

hasnur
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 16.09.2020
Mesajlar: 20
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc153106
Gönderme Tarihi: 18.Eyl.2020
349 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet deveci armudu
1 adet kızamık şekeri
5 su bardağı su
2 adet çubuk tarçın
4-5 adet karanfil
3 adet yıldız anason
Sunumu için:
4 yemek kaşığı kaymak
2-3 yemek kaşığı toz antepfıstığı

Armutları soyup ortadan ikiye kesin. Suyu ve kızamık şekerini düz bir tencereye alıp şeker eriyene kadar kaynatın. Ardından baharat ve armutları ekleyin. Yaklaşık 25-30 dakika yumuşayana kadar pişirin. Armutları çıkarıp ılınmaya bırakın. Kaymak ve toz Antep fıstığı ile beraber servis yapın.



Armut Tatlısı

pazartesi sendromu
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 10.06.2019
Mesajlar: 24
Şehir: Pazar
Kısa URL: https://ml.md/lc143379
Gönderme Tarihi: 10.Haz.2019
1,004 defa indirildi / yazdırıldı




6 adet orta boy armut
Yarım su bardağı su
3 çorba kaşığı yeşil fıstık
Yarım su bardağı şeker
8 çorba kaşığı kaymak

Suyu tencereye koyup kaynamaya bırakın.
Armutları yıkadıktan sonra sapını koparmadan soyun. İkiye ayırıp çekirdeklerini çıkarın. Armutları kaynayan suya koyup tencerenin kapağını kapatın. Hafif yumuşayıncaya kadar pişirin ardından kevgirle çıkarın.
Pişme suyuna şeker kattıktan sonra 2 dakika kaynatın. Tekrar armutları koyup kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Armutları servis tabağına alın, şurubu 2 dakika kaynatarak koyulaştırın ve armutların üzerine dökün.
Soğuduktan sonra içlerine kaymak koyup üstlerine yeşil fıstık serpin.



Armut Tatlısı

not defteri
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 13.04.2018
Mesajlar: 38
Şehir: Sivas
Kısa URL: https://ml.md/lc133369
Gönderme Tarihi: 14.Nis.2018
1,752 defa indirildi / yazdırıldı




3 adet armut
1 fincan şeker
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı tarçın

Armutları soyup ortadan bölüyoruz ve çekirdeklerini çıkarıyoruz. Daha sonra tencerenin altına armut kabuklarını diziyoruz. Üzerine armutları yerleştiriyoruz. Şeker, su ve tarçını da armutların üzerine döktükten sonra tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz ve ateşten alıp soğuttuktan sonra evde varsa kaymak veya dondurma ile servis yapıyoruz veya isteğe bağlı hindistancevizi ile de servis yapabilirsiniz.



Armut Tatlısı

Sevinç Çığlığı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 31.01.2014
Mesajlar: 33
Şehir: Erzurum
Kısa URL: https://ml.md/lc129825
Gönderme Tarihi: 17.Kas.2017
1,699 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.elele.com.tr

6 armut
2 su bardağı su
2 yemek kaşığı su
1 su bardağı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
Üzeri için:
2 yemek kaşığı file badem
Nane yaprağı

Armutların kabuklarını soyun. 2 su bardağı suyu kaynatın. Armutları bu suda 10 dakika haşlayın. Armutları kevgir ile süzüp suyunu ayırın. Bir tencerede toz şeker ve 2 kaşık suyu kısık ateşte, şeker eriyip karamel rengini alıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin. Ayırdığınız armut suyunu ilave edip hızlıca karıştırarak kaynatın. Tarçını ilave edin. Armutları ekleyip ara ara çevirerek kapağı açık olarak suyu azalıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirin. Ilınınca servis tabağına alın. Üzerine file badem serpip, nane yaprağı ile süsleyerek servis yapın.



Armut Tatlısı

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc128483
Gönderme Tarihi: 23.Eyl.2017
1,925 defa indirildi / yazdırıldı




2 adet armut
200 gr şeker
400 gr su
1 tutam taze kekik
2 gr toz zerdeçal

Suyu bir tencereye koyun. Kaynamaya başlayınca içine geri kalan malzemeyi ve armutları koyun. Kısık ateşte ara sıra karıştırarak armutlar yumuşayana kadar pişirin. Armutlar yumuşadığında pişmiş demektir, ocaktan alabilirsiniz. Sıcak veya soğuk olarak, tercihinize göre bir top dondurma ile birlikte servis edebilirsiniz. Armutların servis tabağında dik durmasını istiyorsanız bir bıçakla altlarını kesin.



Armut Tatlısı

lüle
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.02.2015
Mesajlar: 36
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc105050
Gönderme Tarihi: 09.Şub.2015
3,280 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet armut
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
3 adet karanfil
1 adet limon
2 çorba kaşığı toz Antep fıstığı

Armutları soyup tencereye dizin. Üzerine suyu, limon dilimlerini koyup kaynamaya bırakın. Kaynayınca şekeri ve karanfili ekleyip biraz daha kaynatın. Armutları fırın kabına dizip kızarıncaya kadar pişirip çıkartın. Fıstıklarla süsleyin.


Armut Tatlısı

mübaşir
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 27.01.2015
Mesajlar: 18
Şehir: Karabük
Kısa URL: https://ml.md/lc104733
Gönderme Tarihi: 28.Oca.2015
3,400 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet armut
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
3 adet karanfil
1 adet limon
2 çorba kaşığı toz Antep fıstığı

Armutları soyup tencereye dizin. Üzerine suyu, limon dilimlerini koyup kaynamaya bırakın. Kaynayınca şekeri ve karanfili ekleyip biraz daha kaynatın. Armutları fırın kabına dizip kızarıncaya kadar pişirip çıkartın. Fıstıklarla süsleyin.


Fotoğraf "Doctor" tarafından gönderildi. 28.02.2022


Armut Tatlısı

günaydın
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 05.09.2014
Mesajlar: 21
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc101428
Gönderme Tarihi: 06.Eyl.2014
3,863 defa indirildi / yazdırıldı




6 adet sert armut
3 su bardağı su
Yarım limonun suyu
1 dilim limonun kabuğu
1 2/3 su bardağı şeker
1 adet tarçın çubuğu

Armutları, sapları üzerinde bırakarak soyun. Bir kapta limon suyu, limon kabuğu, şeker ve tarçını suyla şeker eriyinceye kadar karıştırın. 1 dakika kaynatın. Armutları, hazırladığınız şerbetin içine dik olarak yerleştirin. 20 dakika pişirin. Armutları ılınana kadar şerbetin içinde bekletin. Ayrı bir kaba alın. İçinden tarçın çubuğu ve limon kabuğunu çıkarttığınız şerbeti, armutların üzerinde gezdirin. Ilık veya soğuk olarak, üzerlerini kavrulmuş bademle süsleyin.


Armut Tatlısı

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc100582
Gönderme Tarihi: 07.Ağu.2014
3,902 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.droetker.com.tr

4 adet orta boy sert armut
8 çay kaşığı esmer şeker
1 poşet Dr. Oetker Supangle
400 ml (2 su bardağı) su
Üzeri için:
Antepfıstığı
Bitter çikolata rendesi

Armutların kabuklarını soyup ortadan ikiye kesin. Çekirdekli kısımlarını oyun ve geniş bir tencereye sıralayın. Üzerlerini örtecek kadar su doldurun, orta ateşte 5 dakika kaynatarak pişirin. Ocaktan alıp armutları tencereden çıkartın ve oyuk kısımları üste gelecek şekilde fırın tepsisine sıralayın. Üzerlerine birer çay kaşığı esmer şeker serpin ve fırının orta katında pişirin.
Fırından çıkartıp soğutun.
Supangleyi su ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin ve ocaktan alın. Arada karıştırarak soğutun.
Armutların üzerine pişirdiğiniz supangleyi paylaştırın, antepfıstığı ve çikolata rendesi serperek servis yapın.



Armut Tatlısı

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc95727
Gönderme Tarihi: 08.Şub.2014
4,118 defa indirildi / yazdırıldı




Milli Eğitim Bakanlığı
Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi
Ankara 2007


5 adet orta boy Armut
250 gr. Toz şeker
300 ml. Su
75 gr. Krem şanti
200 ml. Süt
50 gr. file badem

Armutlar yıkanır, kabukları soyulur. Boyuna ortadan ikiye bölünür. Çekirdekli kısımları çıkartılır. Tencereye tek sıra halinde dizilir. Üzerine su ve şeker eklenir. Tencerenin kapağı kapatılarak kaynatılır. Kaynama başladıktan sonra ocağın ısısı düşürülür. Kısık ateşte 20 dakika pişirilir. Ateşten alınarak kapağı açılmadan tenceresinde soğutulur. Soğuyan Armutlar servis tabaklarına alınır. Üzerine krem şanti krema torbası ile süslü bir şekilde sıkılır. File bademler serpilerek servisi yapılır.

Not: Armutların her tarafı eşit pişmiş olmalıdır. Armutlar parçalanmış ve dağılmış olmamalıdır. Şekerini iyi çekmiş olmalıdır. Krem şanti ve badem tadı uyumlu olmalıdır.



Armut Tatlısı

gülbin tuna
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 07.12.2013
Mesajlar: 24
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc94329
Gönderme Tarihi: 08.Arl.2013
4,398 defa indirildi / yazdırıldı




5 tane armut
1 tane limon
1 çay kaşığı vanilya esansı
5 yemek kaşığı tozşeker
2 yemek kaşığı tereyağı

Armutları yıkayalım ve soyalım, ortadan ikiye bölelim çekirdeklerini çıkaralım. Orta boy bir tencereye suyu alalım, üzerine şekeri, tereyağını, vanilya esansını alalım, şekeri eritene kadar karıştıralım kaynamaya bırakalım. Kaynadıktan sonra, armutları ilave edelim, pişmeye bırakalım.
Pişen armutları servis tabağına alalım, arzunuza bağlı olarak ceviz ve kaymakla servis yapınız.


Armut Tatlısı

tadıgüzel
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.02.2012
Mesajlar: 229
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc75236
Gönderme Tarihi: 27.Nis.2012
4,350 defa indirildi / yazdırıldı




Tuğrul Şavkar

1500 gr. armut
750 gr. tozşeker (3 su bardağı)
550 ml. su
150 ml. krem şantiyi
100 gr. file badem

Armutları yıkayıp, ister bütün bırakın ister ikiye bölün. Bölerek kullanıyorsanız çekirdek yataklarını çıkararak tencereye tek sıra halinde dizin.
Tenceredeki armutların üzerine şekeri serpiştirin. Suyu ekleyerek tencerenin kapağını kapatın. Bir taşım kaynatıp, ateşi kısın. Armut tatlısını kısık ateşte 20-30 dakika pişirin. Ateşten alıp, kapağını açmadan tenceresinde soğumaya bırakın.
Soğuyan armut tatlısını üzerini krem şantiyi ve file bademlerle süsleyerek servis yapın.


Armut Tatlısı

kasabanınnamusu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.06.2007
Mesajlar: 63
Şehir: Turgutlu
Kısa URL: https://ml.md/lc74610
Gönderme Tarihi: 11.Nis.2012
4,001 defa indirildi / yazdırıldı




6 tane armut
2 adet çubuk tarçın
3 - 4 adet karanfil
1.5 bardak şeker
4 bardak su
Az gıda boyası

Armutları saplarına zarar vermeden soyun ve çekirdeklerini oyacak yardımıyla çıkartın. Hazırladığınız armutların altını bıçak yardımıyla düzleştirin. Tencereye 4 su bardağı suyu koyu, üzerine şekeri ekleyin ve çay kaşığının arkasıyla biraz gıda boyası koyarak ocağa alın. Karıştırarak şeker ve gıda boyasının erimesini sağlayın. Armutları tencereye alın ve 25 dakika kısık ateşte pişirin. Rengi tamamen kırmızıya dönen armutları tencereden alın ve soğumaya bırakın. Kaymak, kremşanti ya da dondurma ile servis yapın.


Armut Tatlısı

sultan abla
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 22.12.2011
Mesajlar: 29
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc71003
Gönderme Tarihi: 22.Arl.2011
4,628 defa indirildi / yazdırıldı




2 kg armut
1 kg şeker
2 su bardağı su
1 su bardağı badem içi ((jülyen doğranmış))
200 gr krema

Armutları dibi düz bir tencereye dizin. Üzerine toz şeker, bir bardak su koyun yağlı kağıt ve kapak kapatıp kaynamaya bırakın. Ağır ateşte 25-30 dk pişirin pişerken armutları alt üst edin. Piştikten sonra bademleri üzerine serpin. Kremayı ister üzerine isterseniz yanında servis yapın.


Armut Tatlısı

yeşil pasaport
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 25.11.2011
Mesajlar: 25
Şehir: Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc70236
Gönderme Tarihi: 28.Kas.2011
4,115 defa indirildi / yazdırıldı




6 armut
3 su bardağı bal
1 kahve fincanı limon suyu
2 çorba kaşığı hindistancevizi
2 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı tarçın

Armudun kabukları soyulur, ortadan ikiye bölünür. Çekirdekleri çıkarılır ve orta kısımları hafifçe oyulur. Oyuk kısmı yukarıya gelecek şekilde tepsiye dizilir. Diğer tarafta bal bir çay fincanı su ile hafifçe sulandırılır, limon suyu ilave edilir ve armutların çukur kısımlarına doldurulur. Üzerine birer küp tereyağı ilave edilir. Tarçın ve hindistancevizi gezdirilir. Üzeri bir folyo ile örtülüp, orta hararetli fırında armutlar yumuşayıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra folyo çıkarılır, 10 dakika da üstü açık olarak pişirilir. Soğuduktan sonra üzerine hindistancevizi, tarçın ilave edilebilir.






Armut Tatlısı Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri



(26 adet Armut Tatlısı 2,018,304 defa bakıldı)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort