Kısa URL: https://ml.md/lc93726
Gönderme Tarihi: 13.Kas.2013
1,695 defa indirildi / yazdırıldı
600 gr. tavuk göğüs eti
2 adet sivri biber
2 adet domates
4 adet közlenmiş patlıcan
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı un
2 su bardağı süt
50 gr. kaşar peynir
Tuz
Karabiber
Kuşbaşı kesilmiş tavuk etlerini yağda soteleyin. Küçük küçük kesilmiş biber ve domatesleri ekleyip sotelemeye devam edin. Tuz ve karabiberi ekleyin. Unu tereyağında kavurun. Üzerine sütü ilave edip karıştırarak pişirin. Ezilmiş patlıcanı ekleyip karıştırın. Beğendinin üzerine tavuk soteyi koyarak servis yapın.
Fotoğraf "kamyoncu" tarafından gönderildi. 26.11.2014