Kısa URL: https://ml.md/lc12950
Gönderme Tarihi: 02.Nis.2007
2,481 defa indirildi / yazdırıldı
Yarım kilo süt
Yarım kilo bisküvi
Yarım küçük paket sana
1 su bardağı toz şeker (200 gr.)
2 çorba kaşığı nişasta
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı kakao
Dövülmüş fındık ve hindistancevizi
Nişastayı, unu, şekeri ve kakaoyu bir tencerede iyice karıştırın.
Soğuk sütü yavaş yavaş ilâve ederek ve karıştırarak kaynatınız.
Koyulaşınca ateşten indiriniz.
Sıcakken bir kat bisküvi bir kat kremakoyun.
Üzerini fındık ve krema ile süsleyin, buzdolabında bekletin.
Kısa URL: https://ml.md/lc166133
Gönderme Tarihi: 17.Tem.2022
165 defa indirildi / yazdırıldı
1200 ml süt
4 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı
3 paket bisküvi
Üzerine;
Meyve
Bisküvi
Meyve ve bisküvi dışındaki bütün malzemeleri bir kaba alın ve pişirin. Pişen karışımı kenara alın. Bisküvileri bir tepsiye sıralayın. Kakaolu karışımdan, bisküvilerin üzerine yayın. Bisküvileriniz bitene kadar aynı işlemi sürdürün. Son katın kakaolu karışım olmasına dikkat edin. Süslemek için bisküvileri kırıntı haline getirin, istediğiniz meyveleri dilim yapın ve tümünü pastanın üzerine yerleştirin.