Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bonfile Tarifleri > Bonfile Sarması (1 adet - 117,978 defa bakıldı)

Bonfile Sarması


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Bonfile Sarma

çevrim
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.12.2020
Mesajlar: 30
Şehir: Siirt
Kısa URL: https://ml.md/lc154666
Gönderme Tarihi: 09.Arl.2020
369 defa indirildi / yazdırıldı




8 parça inceltilmiş bonfile
4 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
8 adet kültür mantarı
1 adet dolmalık biber
1 adet havuç
Yarım tatlı kaşığı domates salça
2 yemek kaşığı kaşar rendesi
Tuz
Karabiber
Eti marine etmek için:
1 adet kuru soğan
1 çay bardağı süt
Sıvı yağ
1 adet defne yaprağı

Soğanı rendeleyip içine sütü, sıvı yağı ve defne yaprağını ekleyin.
Etleri bu sosun içine koyup üzerini streç filmle sarın.
Etleri buzdolabına koyup 10-12 saat (vaktiniz varsa 24 saate kadar uzatabilirsiniz) marine edin.
Kuru soğanı piyazlık doğrayın.
Mantarları ve sarımsağı da ince ince kıyın.
Havucu ve dolmalık biberi ince jülyen doğrayın.
Sıvı yağı tavada kızdırıp soğan ve sarımsakları soteleyin.
Havuç, mantar ve dolmalık biberi ekleyip yumuşayana kadar sebzeleri soteleyin.
Salçayı ekleyip karıştırdıktan sonra tuzu ve baharatları da ilave edin.
Ocaktan aldığınız harca kaşar rendesini ekleyip harmanlayın.
Marine ettiğiniz etlerin içine hazırladığınız sebzeli harcı rulo şeklinde sarın.
Sarmaları bir kürdanla tutturup kızdırdığınız tavaya alın.
Çevirerek her tarafını pişirdiğiniz etleri dilimleyip servis edin.







Bonfile Sarması Tarifleri Bonfile Tarifleri



(1 adet Bonfile Sarması 117,978 defa bakıldı)

1

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort