Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Granita Tarifleri > Bruschetta (15 adet - 91,472 defa bakıldı)

Bruschetta


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Bruschetta

dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 2024
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc180954
Gönderme Tarihi: 24.Arl.2024
13 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

4 dilim ekşi maya ya da baget ekmeği
4 adet olgun domates
2 diş sarımsak
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
Taze fesleğen yaprakları
Tuz ve karabiber

Ekmek dilimlerini yaklaşık 1-2 cm kalınlığında kesin.
Bir fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5-7 dakika kızartın.
Alternatif olarak, ekmekleri bir tavada az miktarda zeytinyağı ile kızartabilirsiniz.
Domatesleri küçük küpler halinde doğrayın ve bir kaseye alın.
Üzerine ince kıyılmış taze fesleğen yapraklarını ekleyin.
Zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın.
Karışımın lezzetini artırmak için kısa bir süre bekletebilirsiniz.
Fırından çıkardığınız sıcak ekmek dilimlerinin üzerine bir diş sarımsağı hafifçe sürerek aromalandırın.
Hazırladığınız domatesli karışımı ekmek dilimlerinin üzerine eşit şekilde paylaştırın.
Dilerseniz ekstra zeytinyağı gezdirebilir ve birkaç fesleğen yaprağı ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.



Bruschetta

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc178781
Gönderme Tarihi: 27.Tem.2024
89 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

1 adet baget ekmeği
3-4 adet olgun domates
2-3 diş sarımsak
1/4 su bardağı zeytinyağı
1/4 su bardağı taze fesleğen yaprağı (doğranmış)
Tuz
Karabiber
Balsamik sirke (isteğe bağlı)

Baget ekmeğini yaklaşık 1-1.5 cm kalınlığında dilimleyin.
Ekmek dilimlerini fırın tepsisine yerleştirin ve her iki tarafını da hafifçe zeytinyağı ile fırçalayın.
Önceden ısıtılmış 200°C fırında, ekmek dilimleri altın rengi olana kadar yaklaşık 5-7 dakika kadar kızartın. Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Domatesleri yıkayın ve çekirdeklerini çıkarın. Küçük küpler halinde doğrayın.
Doğranmış domatesleri bir karıştırma kabına alın.
Sarımsak dişlerini ince doğrayın veya rendeleyin ve domateslerin üzerine ekleyin.
Doğranmış taze fesleğen yapraklarını da karışıma ekleyin.
Zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyin. İsteğe bağlı olarak balsamik sirke de ekleyebilirsiniz.
Tüm malzemeleri iyice karıştırın.
Hazırladığınız domates karışımını kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine eşit şekilde paylaştırın.
Servis etmeden hemen önce, isteğe bağlı olarak ekstra zeytinyağı ve taze fesleğen yaprakları ile süsleyebilirsiniz.[/url]



Bruschetta

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc175693
Gönderme Tarihi: 26.Arl.2023
242 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.sabah.com.tr

4-5 adet taze domates
1/2 su bardağı taze nane veya taze fesleğen (isteğe bağlı)
2 diş sarımsak
1/4 su bardağı extra virgin zeytinyağı
Tuz ve karabiber
1 baget ekmeği veya taze dilimlenmiş ekmek

Domatesleri küçük küçük doğrayın. Sarımsakları ince ince doğrayın veya rendeleyin.
Taze nane veya fesleğeni ince doğrayın.
Bir kaba doğradığınız domatesleri, sarımsakları ve taze otları ekleyin.
Zeytinyağını ekleyin ve karıştırın. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
Fırını 200 dereceye (fanlı fırında 180 derece) ısıtın.
Baget ekmeğini veya dilimlenmiş ekmekleri fırın tepsisine dizin.
Ekmekleri 5-7 dakika kadar fırında kızartın. Ekmekler altın rengini alana kadar pişirin.
Kızarmış ekmekleri fırından çıkarın.
Hazırladığınız domates karışımını ekmek dilimlerinin üzerine paylaştırın.
Bruschetta'yı sıcak ya da ılık olarak servis yapabilirsiniz.

Not: İtalyan mutfağına ait geleneksel bir tariftir. Adı, İtalyanca "bruscare" kelimesinden türemiştir, bu da "kızartmak" veya "tost yapmak" anlamına gelir. Bruschetta, genellikle taze ve yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan basit ve lezzetli bir atıştırmalık veya başlangıç yemeğidir.



Bruschetta

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc171651
Gönderme Tarihi: 24.Nis.2023
488 defa indirildi / yazdırıldı




Bruschetta ekmek üstü sebze ezmesidir. İtalyanlar bruschetta lezzetini salata olarak tüketir. 4 dilim ekmeği fırında ya da ekmek kızartma makinasında kızartın. Ardından Bir patlıcanı ocakta közleyin.
Kabuklarını soyup kesin üzerine bir diş sarımsak rendeleyin. Karabiber, nane ve fesleğen ekleyin. İçine ardından mantar turşusu zeytin yağı ve bir dal maydanozu kesin. Karıştırıp bu karışımı ekmeğin üzerine sürün.



Bruschetta

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc170520
Gönderme Tarihi: 26.Şub.2023
171 defa indirildi / yazdırıldı




https://cook.com.tr

Koyun Beyaz Peyniri 100 Gram
Sızma Zeytinyağı 1 Fincan
Feslegen 2 Çorba Kaşığı
Marul 2 Yaprak
Domates Cherry 4 Adet
Sarımsak 2 Diş
Pastırma 10 Dilim
Dilimli Tost Ekmeği 4 Dilim

Pastırmaları küçük şeritler halinde kesin, hafif çıtır hale gelene kadar fırınlayın.
Marulları da şeritler halinde kesin, domatesler ve peyniri minik küpler haline getirin.
Zeytinyağını ve taze fesleğeni, sarımsağı blendırda çekin.
Tercihen kepeklli ekmeği dilimler halinde 2 tarafına kıtır olacak şekilde fırında kızartın.
Üzerine zeytinyağı ile yaptığınız sosu sürün.
Ardından diğer malzemeleride çok taşmayacak şekilde ekmeğin üzerine yerleştirin.
En son zeytinyağlı sosu bir kez daha üzerine gezdirin.
Lezzet katmak için üzerine permasan peynirde serpebilirsiniz.



Bruschetta

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc169219
Gönderme Tarihi: 19.Arl.2022
265 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.droetker.com.tr

Hamur:
2,5 su bardağı un
1 poşet Dr. Oetker Instant Maya
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 su bardağı ılık su
Sürmek için:
1 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Sos için:
0,5 demet maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağı
4 - 5 diş sarımsak
2 - 3 tutam tuz
Üzeri için:
100 g mozzarella peyniri (rendelenmiş)
0,5 çay kaşığı karabiber

Unu derin bir kaba eleyin. Üzerine maya poşetini boşaltıp kaşık ile karıştırın. Tuz, toz şeker ve ılık suyu ekleyip iyice yoğurun. Üzerini kapatın ve 40 dakika bekletin.
Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 190 °C
Turbo pişirme: 180 °C
Hamur kısa bir süre yoğurun ve 2 eşit parçaya bölün. İlk hamuru hafif unlanmış tezgaha alın ve eliniz ile 15x15 cm boyutlarında açın. Hamurun 1/3'ünü ortaya doğru katlayın ve katladığınız yeri elinizile bastırarak yapıştırın. Karşı kenarı da onun üzerine katlayın ve bastırın (resim 1). Elde ettiğiniz dikdörtgen hamurun iki uzun kenarını bir araya getirip parmaklarınızla bastırarak birleştirin (resim 2). Rulo haline gelen hamuru tezgah üzerinde elinizle düzeltip fırın tepsisine alın (resim 3). İkinci hamuru da aynı şekilde hazırlayın. Süt ve sıvı yağı karıştırın ve fırça yardımı ile hamurlara sürün. Üzerlerini bıçak ile 4-5 yerinden çizin. İkinci bir tepsi ile kapatın, 20-25 dakika bekletin ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 20 - 25 dakika
Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Maydanozun sadece yaprak kısımlarını ayıklayın, yıkayın ve kurulayın. Mutfak robotuna alın. Üzerine zeytinyağı, sarımsak ve tuzu ilave edip sos kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
Ekmekleri ortadan enlemesine ikiye kesin ve açın. Sosu her iki iç tarafına eşit yayın ve tekrar kapatın. Her bir ekmeğ ayrı alüminyum folyoya sarıp fırın tepsisine yan yana koyun ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 15 dakika
Fırından çıkarıp 2-3 dakika bekletin. Alüminyum folyoları açın. Ekmekleri tekrar açıp üzerlerine rendelenmiş mozzarella peyniri ve karabiberi serpin. Bu sefer açık halde fırına koyun ve 10 dakika daha pişirin. Fırından çıkarıp dilimleyerek sıcak veya ılık olarak servis yapın.



Bruschetta

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168058
Gönderme Tarihi: 22.Ekm.2022
360 defa indirildi / yazdırıldı




https://esenler.bel.tr/

1 adet bayat ekmek
3 adet domates
3 dal nane
2 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı kültürlü peynir

Ekmeği dilimleyerek kesin. Rengi dönene kadar fırında kızartın. Sarımsağı ortadan bölüp kokusu üzerlerine geçene kadar kızarmış ekmeklere sürün. Üzerlerine fırça ile zeytinyağı sürün. Domatesleri küp küp kesin, naneyi ince ince doğrayarak bir kaba alın. İçine kültürlü peyniri atın, sarımsakları doğrayıp karıştırın. Ekmeklerin üzerine yayın, fırında 5 dakika kızartın ve çıkartıp süsleyin. Servise hazırdır.



Bruschetta

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc159470
Gönderme Tarihi: 16.Ağu.2021
383 defa indirildi / yazdırıldı




Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi

Kuru Soğan 1 adet
Domates 3 adet
Taze Fesleğen 10 adet
Kızarmış Kabak/Patlıcan 3-4 dilim
Mozzarella Peyniri 3-4 dilim
Sarımsak 2 diş
Zeytinyağı ½ çay bardağı
Füme Somon 3 dilim

Ekmek orta kalınlıkta kesilir ve fırın tepsisinde veya tavada iki taraflı fazla kurumadan ve kararmadan kızartılır. Sıvı yağ ve rendelenmiş sarımsak bir kaseye alınarak karıştırılır. Bu karışım sıcak ekmeklerin üzerine bir fırça yardımı ile eşit bir şekilde sürülür. Domatesler, soğan ve birkaç fesleğen yaprakları ince ince doğranır, tuz eklenerek karıştırılır ve bir kenara alınır. Mozzarella peynir dilimlenerek kesilir (Arzu edilirse kabak ve patlıcan da aynı biçimde ince dilimlenerek kızartılır). Sadece domates dilimleri veya füme somon dilimleri ile servis de yapılabilir. Hazırlanan malzemeler isteğe göre ekmeklerin üzerine yerleştirilir.



Bruschetta

yeni hesap
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 27.02.2019
Mesajlar: 25
Şehir: Mardin
Kısa URL: https://ml.md/lc140874
Gönderme Tarihi: 28.Şub.2019
853 defa indirildi / yazdırıldı




http://www.hurriyet.com.tr

8-10 dilim pastırma
3-4 adet cherry domates
2 yaprak marul
2 çorba kaşığı kıyılmış fesleğen
2 diş sarımsak
1/3 su bardağı zeytinyağı
1 adet kepekli yuvarlak ekmek
100 gram tam yağlı beyaz peynir
Haşlanmış yumurta

Pastırmaları küçük şeritler halinde kesin, hafif çıtır olana kadar fırınlayın. Marulları şerit halinde kesin. Domatesleri ve beyaz peynirleri minik küpler haline getirin. Zeytinyağını, fesleğenleri ve sarımsağı blender'dan geçirin.
Ekmeği dilimler halinde kesip iki tarafı da kıtır kıtır olacak şekilde fırında kızartın. Üzerinde zeytinyağı ile yaptığınız sosu sürün. Haşlanmış yumurtaları kesin ve dilimleri ekmeğin üzerine koyun. Ardından diğer malzemeleri çok fazla taşmayacak şekilde ekmeklere yerleştirin.
En son zeytinyağlı sosu bir kez daha üzerinden geçirin.



Bruschetta

müfettiş
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.11.2015
Mesajlar: 36
Şehir: Kırıkkale
Kısa URL: https://ml.md/lc128118
Gönderme Tarihi: 08.Eyl.2017
1,462 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.elele.com.tr

Domatesleri ikiye kesin, çekirdekleri çıkartın, ufak küp şeklinde doğrayın. İnce kıyılmış fesleğen ve ezilmiş sarımsak ilave edin. Dolmalık fıstıkları az zeytinyağında pembeleştirin ve domateslere ilave edin. Zeytinyağı, balsamik sirke, tuz ve karabiber ile hazırladığınız sosu, domatesler ile karıştırın. Baget ekmek veya kıtırlar ile servis edin.



Bruschetta

pahalı
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 13.02.2017
Mesajlar: 28
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc124118
Gönderme Tarihi: 27.Mar.2017
1,061 defa indirildi / yazdırıldı




6 Baget dilimi
1 diş sarımsak, ince kıyılmış
3 yemek kaşığı Zeytinyağı
3 adet Domates küp küp doğranmış
1 Salatalık turşusu, küp küp doğranmış
Tuz
Karabiber
Fesleğen, kıyılmış

Sarımsakları zeytinyağında karıştırın, baget dilimlerine bu karışımı sürün. Bir ızgaraya yerleştirin ve kızarmaya bırakın.
Domates ve salatalık turşusunu karıştırın tuz ve karabiber ekleyin.
Önceden tost yapılan baget dilimlerine dağıtın. Üzerine biraz fesleğen serpin hemen servis yapın.


Bruschetta

yemek aşkı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.10.2016
Mesajlar: 34
Şehir: Mersin
Kısa URL: https://ml.md/lc120564
Gönderme Tarihi: 27.Ekm.2016
1,389 defa indirildi / yazdırıldı




İnsan ve Ekmek
Bursa Büyükşehir Belediyesi


4 kalın parça dilimlenmiş İtalyan ekmeği
2 diş ezilmiş sarımsak
4 çorba kaşığı sızma zeytin yağı
Tuz
Karabiber

Ekmeklerin iki tarafını da kızartın ve ardından zeytin yağı, tuz, karabiber ve sarımsağı karıştırarak ekmeğe sürün ve servis edin. Servis sıcakken yapılmalıdır.

Not: bu tarifin çok çeşidi bulunmaktadır. En yaygın olanı tarifteki karışımın domatesli olanıdır.



Bruschetta

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc114565
Gönderme Tarihi: 01.Şub.2016
1,451 defa indirildi / yazdırıldı




8 dilim ekmek
3 adet domates
4 diş sarımsak
4 yemek kaşığı tereyağı
2 dal taze kekik dalı
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 dal maydanoz

Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın. Sarımsakları soyup ezin. 2 kaşık yağı tavada ısıtıp sarımsağın yarısı ve domatesi ilave edin. 4-5 dakika karıştırarak kavurun.
Kalan yağ ve sarımsağı bir kasede karıştırın. Ekmekleri iki taraflı kızartıp üzerlerine fırça ile sarımsaklı yağ sürün.
Ekmeklerin üzerlerine domatesli sosu paylaştırın. Kıyılmış maydanoz ve taze kekik dallarıyla süsleyip servis yapın.
Bruschetta artık hazır.


Burusetta

atam
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.11.2015
Mesajlar: 37
Şehir: Sivas
Kısa URL: https://ml.md/lc112644
Gönderme Tarihi: 11.Kas.2015
3,119 defa indirildi / yazdırıldı




200 gr patlıcan salatası
200 gr acılı ezme
200 gr çerkez tavugu
70 gr zeytin ezmesi
20 dilim baget ekmeği
1 diş sarımsak
Süslemek için:
Bir kaç dal maydanoz veya dereotu
1 adet İnce dilimlenmiş domates
1 adet Limon kabuğu
3 yemek kaşığı margarin

Baget ekmekleri ince dilimleyin ve yağ sürüp fırında kızartın. Bir adet sarımsağı ortadan ikiye keserek ekmeklere sürün. Hazırladığınız veya marketten hazır aldığınız malzemeleri bir çorba kaşığı yardımı ile ekmeklerin üzerine sürün. Patlıcan salatası, antep acılı ezmesi, çerkez tavuğu lezzetlendirdiğiniz ekmekleri, maydanoz, dereotu, ya da domates ve salatalık dilimleriyle süsleyin.


Bruschetta

muvaffak
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 21.03.2008
Mesajlar: 21
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc72732
Gönderme Tarihi: 17.Şub.2012
2,265 defa indirildi / yazdırıldı




Yağ
Tuz
15 dilim maydanoz
3 kızarmış ekmek
Dilimlenmiş domates

Domateslere tuz ve karabiber serpin. Ekmekleri kızartın kızaran ekmeklerin üzerine ince bıçakla iyice kıydığınız sarımsakları serpin. Bir dilim Çerkez Peyniri koyun biraz tuz dökün en üste iki dilim domates yerleştirin zeytinyağı dökün nane veya maydanoz yaprağı ile süsleyin.






Bruschetta Tarifleri Granita Tarifleri



(15 adet Bruschetta 91,472 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort