Kısa URL: https://ml.md/lc131573
Gönderme Tarihi: 31.Oca.2018
1,304 defa indirildi / yazdırıldı
2 kereviz
3 su bardağı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
2 diş sarımsak
Tuz
1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
Üzeri için;
Ceviz içi
Maydanoz
Taze taze aldığınız kerevizlerin kabuklarını soymakla işe başlayın. Daha sonra kerevizleri iyice yıkayın ve rendenin en ince tarafıyla rendeleyin. Başka bir kapta mayonez, süzme yoğurt, sarımsak ve tuzu iyice çırpın. Derince bir kapta kerevizleri ve sosu karıştırın. Üzerine cevizleri de ilave edin. Salatayı servis ederken üzerine ince kıyılmış maydanoz ve ceviz ekleyin.